El Júpiter destitueix a Fernández i Solivelles dimiteix a Manresa

Deu jornades han estat suficients perquè tornin a moure les banquetes. El Júpiter ha destituït aquest dimarts a Alberto Fernández mentre que José Solivelles ha acabat la seva relació amb un Manresa que anuncia rebaixes

David Ortiz, nou tècnic del Júpiter/ FOTO: CE JUPITER

Moviment a les banquetes de Primera Catalana. Deu jornades de competició han suficients perquè la directiva de Júpiter i Manresa hagin mogut peça. En el cas dels de la Verneda han destituit Alberto Fernández mentre que en els del Congost ha estat el mateix entrenador qui no ha acceptat les noves condicions econòmiques que li va traslladar la directiva i ha decidit deixar aquest lloc.

En el cas del Júpiter l’adéu es justifica pels mals resultats d’un equip en zona de descens (15è) i que només ha estat capaç de sumar 2 triomfs, els dos a casa fins ara. Tres empats i cinc derrotes parlen per si mateixos de la nefasta temporada que els grisgrana estan realitzant.

Per substituir Alberto Fernández arriba David Ortiz, un ‘vell’ conegut del club com a entrenador del juvenil i que arriba després de dos anys al Mollet.

Cas diferent a Manresa

Al Nou Congost l’adéu de José Solivelles i el seu segon Miquel Ezequiel es justifica en raons econòmiques. De fet, a nivell esportiu ocupen la 7a plaça, a només dos punts de la segona plaça que dóna dret a la disputa de la promoció d’ascens. Això no obstant, retallades en el pressupost de l’entitat manresana han acabat amb l’adéu dels dos entrenadors i pot ser l’avantsala de futurs acomiadaments de jugadors.

Per rellevar Solivelles torna un altre gran conegut de la casa com és Dani Andreu. Serà la tercera temporada en què el nou tècnic torni a assumir aquesta responsabilitat; ve de pujar a Primera Catalana a la Fundació Grama

Les sortides d’Alberto Fernández i José Solivelles es produeixen després dels moviments ja produïts tant en el Grup I (la Jonquera i Mollet) com en el Grup II (Balaguer, Igualada, Tortosa i Valls).