Dimarts de ‘passió’ per a Soteras i la seva junta

Aquest dimarts declararà l’encara secretari general de la FCF, Oriol Camacho, sobre les presumptes actes falsificades a les eleccions 2023 i ‘està obligat a dir veritat’. I el dijous, ‘boom’!, s’aixecarà el secret del sumari després de l’últim registre de Mossos

El 'demòcrata' Joan Soteras va estar a punt d'agredir al secretari general Oriol Camacho durant el Registre de Mossos  // FOTO: FCF
El ‘demòcrata’ Joan Soteras va estar a punt d’agredir al secretari general Oriol Camacho durant el Registre de Mossos // FOTO: FCF

A petició de la mateixa Federació Catalana de futbol, aquest dimarts 26 està prevista la presència del secretari general de la FCF, Oriol Camacho, davant el Jutjat d’Instrucció número 7.
Atenció perquè l’executiu de la Catalana, encara de baixa mèdica des del passat 7 de març, està obligat a ‘dir una veritat’ que pot marcar el present i el futur del viatger Soteras i la seva junta.

EL VIATGER SOTERAS HO TÉ MOLT MALAMENT

El cas fa referència a una de les diferents querelles del president, amb càrrec a la butxaca dels clubs, contra el candidat Juanjo Isern. Segons el veterà directiu, l’aspirant va afirmar a Mundo Deportivo que van existir “actes notarials falsificades”. Es va oblidar de dir-li a la senyoria la paraula “presumptes actes falsificades”.

Per això es van veure al jutjat fa pocs dies Soteras-Isern i el sabadellenc no es ‘va tallar’ a l’hora d’assegurar que ell ja havia rectificat aquesta acusació. El Jutjat li ‘va regalar’ 24 hores per a revelar on va realitzar aquesta rectificació, però encara no ha aparegut.

En qualsevol cas, Soteras ho té molt mal, ja que Camacho parlarà aquest dimarts al Jutjat número 7 i ho farà molt clar. Cal estar preparats perquè ‘el pot de les males essències’ ja li comença a fer olor de molta gent, no només per a alguns.

Soteras esprem el seu càrrec de gom a gom; aquí li tenen a Cartagena a la final de la Copa d’Espanya de futbol sala // FOTO: Captura TV

SECRET DE SUMARI

Aquest dimarts només serà l’aperitiu d’un dijous 28 gloriós perquè està previst que el jutjat núm. 2 de Sabadell aixequi secret de sumari després del registre del passat 5 de març.

La presència dels Mossos durant més de 12 hores al carrer Sicília van acabar amb una ordre de processament com investigats per a 8 directius i executius federatius.