Federació Catalana: ara mana el jutge

Ara, i sempre, tot queda en mans del jutge d’Instrucció número 2 de Sabadell ja que s’investiguen diversos delictes de falsedat en document públic i privat i administració deslleial de la Federació Catalana

Registre inesperat del jutjat número 2 de Sabadell a Joan Soteras i a la FCF // FOTO: FC
Registre inesperat del jutjat número 2 de Sabadell a Joan Soteras i a la FCF // FOTO: FC

@ManuelSeguraM

Dimarts de ‘glòria’ a la Federació Catalana amb la presència del jutge i de la secretària judicial del 2 de Sabadell. Motiu? Per a “una entrada i un registre a la FCF en el marc d’una causa acordada secreta’, Total: 11 hores de recerca.

La notícia, avançada per Futbolcatalunya, va deixar a molts fora de joc i fins i tot algun directiu va fer marxa enrere; es més, va tornar a casa seva davant la informació que es repetia en diverses emissores de ràdio.

Primer twitt a Futbolcatalunya (09.22 hores)

EL JUTGE, A LA FEDERACIÓ CATALANA

El mateix Tribunal Superior de Catalunya es va veure obligat a informar els mitjans sobre la situació creada entorn del futbolcat. S’investiguen diversos delictes de falsedat en document públic i privat i administració deslleial de la Federació.

A tot això, se li retiraven els telèfons federatius als destinataris de l’ordre de processament. És a dir, Joan Soteras, encara president i Montoliu, trans-comunicador i assessor personal del sabadellenc a càrrec del futbolcat; també, el director José Calle a qui esperaven a Galícia per a un nou Campionat d’Espanya. Però el jutge del 2 de Sabadell tenia altres plans per a tots i es va instal·lar al carrer Sicília.

Els Mossos ja coneixen a la perfecció la seu de la FCF // FOTO. F.C.
Els Mossos ja coneixen a la perfecció la seu de la FCF // FOTO. F.C.

Al costat dels 3 citats, també són investigats, segons Mundo Deportivo, altres directius com Víctor Güell, de Girona, ‘Bomba’ Guerrero, l’advocat, Sergi Garrido i el responsable de presidència, Alberto Prieto.

‘S’OBRE EL MELÓ’

Pendents de més novetats i del lògic procés de recerca, les pròximes hores es poden convertir en decisives. Aquesta denúncia sobre els rectors de la FCF i sobre les passades eleccions a la presidència (2/2023), prometen grans emocions.

Cal no oblidar que el menyspreat futbol català -pels seus gestors i per molts mitjans- segueix pendent del TSJC. Després de ‘aplanar-se’ els juristes de la Generalitat amb el candidat Juanjo Isern, ara ha de parlar el màxim Tribunal.

Màxima atenció dels mitjans de comunicació al caos de la Catalana // FOTO: F.C.
Màxima atenció dels mitjans de comunicació al caos de la Catalana // FOTO: F.C.

Destaquem que Soteras, a qui li ha arribat aquest ‘regal’ per una denúncia d’un club en una Comissaria de Mollerussa, i la seva junta van desafiar al TCE durant 16 dies. Aquesta combinació d’aspirant i president il·legal li pot retornar al seu poble. El ‘meló’ de la FCF s’ha obert totalment.