S’acosta la inhabilitació de Soteras i la seva junta?

El discurs victimista de Joan Soteras a la seva junta sobre la petició d’inhabilitació per part dels juristes del Govern forma part de la seva dèspota desesperació

Ho diu la mateixa FCF: : “La inhabilitació ho serà per a tota mena d’activitats en l’organització esportiva del futbol” // FOTO: Federació Catalana
Ho diu la mateixa FCF: : “La inhabilitació ho serà per a tota mena d’activitats en l’organització esportiva del futbol” // FOTO: Federació Catalana

J.S.V.

Sembla que s’han acabat les bromes. Aquest cop han estat els lletrats de la Generalitat de Catalunya els qui han tret els colors a més d’un i d’una.

L’escrit presentat als magistrats del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no deixa lloc a la interpretació. L’actuació de Soteras i de la junta, a partir del 10/1/23, és una “desobediència a la resolució del TCE, emparant-se en una actuació del tot irregular de la junta electoral”.

Encara més, “la desobediència és una infracció molt greu” i “aquesta infracció molt greu és susceptible de ser sancionada amb inhabilitació temporal o a perpetuïtat”.

UNA SOLA DENÚNCIA I…

Amb una sola denúncia que arribi al Tribunal Català de l’Esport, s’obrirà expedient disciplinari contra els directius que van guanyar el 13 de febrer. Per què? per haver comès presumptament “la infracció molt greu de desobediència a les resolucions del TCE”.

I, si així ho considerés el TCE, d’acord amb el que diuen els lletrats de la Generalitat, el tren de Soteras i dels 30 directius i directives que li van acompanyar des del 10 de gener fins al 29 de gener, podria tenir final “feliç” de trajecte a la parada anomenada “Inhabilitació a perpetuïtat”.

Seria per a tots ells i elles…. o, si el/la maquinista és bondadós/bondadosa, potser acabi a la següent parada anomenada “Inhabilitació temporal d’un a quatre anys”.

ATENCIÓ, SOTERAS I DIRECTIUS!

I què passa si a algun directiu/directiva és sancionat/sancionada amb inhabilitació?

Només cal llegir el que diuen les normes de la mateixa FCF i sabrem la resposta ja que “la inhabilitació ho serà per a tota mena d’activitats en l’organització esportiva del futbol”.

I quant de temps trigaria a resoldre’s la inhabilitació… Dos o tres mesos? Avís a navegants… la inhabilitació és PER TOTA MENA D’ACTIVITATS EN EL FUTBOL. El viatge enlloc acaba de començar.