Torna el MIC, torna el millor futbol base mundial

El MICFootball (MIC-Mediterranean International Cup), el clàssic torneig de la Costa Brava, disputarà la 20a edició del 12 al 17 d’abril del 2022

La Costa Brava tornarà a vestir-se de gala per a rebre el MIC 2022

La Costa Brava tornarà a vestir-se de gala per a rebre el MIC 2022 // FOTO: MIC

@micfootballold

lluis@comunica.cat

El MIC 2022 ja compta amb més de 300 equips inscrits d’uns 30 països per la propera edició, que serà del 12 al 17 d’abril del 2022. El torneig, un dels de futbol base més prestigiosos del món que té lloc a la Costa Brava per Setmana Santa, es va celebrar per últim cop el 2019.

“Tenim més il·lusió i ganes que mai d’organitzar un esdeveniment esportiu després del tancament per la pandèmia”, explica Juanjo Rovira, director del torneig. La 20a edició comptarà amb futbolistes d’entre 12 i 20 anys que es repartiran entre 9 categories (des de l’U12 fins l’U20).

El torneig ja té inscrits conjunts de països com els Estats Units, Japó, Brasil, Canadà, Nigèria, Guatemala, Uruguai, Mèxic; pel que fa a Europa, equips d’tàlia, Holanda, França, Regne Unit, Suècia, Romania, Israel i Espanya, entre altres.

MIC + MICINTEGRA = MIC 2022

“Es nota que hi ha ganes de MIC i una mostra n’és la inscripció d’equips de tot el món quan encara queden cinc mesos per disputar-lo”, afegeix Rovira. El MICFootball està pendent de concretar les seus definitives, tot i que la previsió és mantenir el format de les anteriors edicions.

Juanjo Rovira és el director del MIC (Mediterranean International Cup), l'ànima del millor torneig del món formatiu // FOTO: MIC Football
Juanjo Rovira és el director del MIC (Mediterranean International Cup), l’ànima del millor torneig del món formatiu // FOTO: MIC Football

El director del MICFootball subratlla que “les sensacions que tenim són molt positives, tenim ganes de retrobar-nos amb els equips i els jugadors”. El MICFootball del 2022 també inclourà, per vuitè any, el torneig MICIntegra, enfocat a persones amb discapacitat intel·lectual.

LES ESTRELLES DEL PRESENT HAN JUGAT EL MICFOOTBAlL

El MICFootball ha demostrat ser un autèntic bressol de jugadors en les 19 edicions amb futbolistes com Messi, Neymar, Ansu, Carvajal, Casemiro, Rashford, Joao Felix, Salah, Pedri, Mason Greenwood o Dani Olmo. I altres cracks com Theo, Brahim Diaz, Eric Garcia, Gavi, Nico, Pau Torres, Reguilón, ornals, Piqué, Marcelo i Juan Mata, entre altres.

Juanjo Rovira subratlla que “pel MIC és el súmmum veure com en l’últim Barça-Madrid hi havia, entre les dues plantilles, sis nois que tenien 20 anys com a màxim i que van jugar el nostre torneig”. Noms com Ansu, Eric, Nico, Pedri, Gavi i Miguel Gutiérrez “és una clara mostra que el MIC és un autèntic aparador de futures estrelles”.