Carrillo: “Els 14 anys al Cerdanyola estan per sobre de l’adéu”

Tota una vida esportiva a les Fontetes i al Cerdanyola FC va acabar el passat 15 d’octubre per a Toni Carrillo i avui encara no sabem les raons. L’extécnic s’explica per primer cop a FutbolCatalunya

La tercera generació de 'Carrillos' arriba amb molta empenta i ara gaudeix del pare, ex del Cerdanyola  // FOTO: Toni Carrillo
La tercera generació de ‘Carrillos’ arriba amb molta empenta i ara gaudeix del pare // FOTO: Toni Carrillo

@ManuelSeguraM

Toni Carrillo té poques ganes de parlar del passat encara que hagi estat el millor ‘passat’ que ningú pugui imaginar a nivell futbolístic. El cert és que, 15 dies després de dirigir el seu últim triomf amb el Cerdanyola enfront de la Gimnàstica Segoviana, ja ha reflexionat i comença a explicar tots els seus sentiments, sempre des del respecte.

Pactem cinc preguntes encara que podrien ser 5.000. La principal l’hauria de contestar, cara a cara, el seu expresident al Cerdanyola Felipe López, malgrat que sembla que no té respostes. Mentrestant, Carrillo exerceix de pare, gaudeix de la família i ja pensa en el seu futur imminent.

TONI CARRILLO I EL CERDANYOLA

Què ha fet Toni Carrillo des del passat 15 d’octubre, data del seu últim partit al capdavant del Cerdanyola?

Estic tranquil, relaxat, de debò. El que he fet és descansar i treballar, estar més temps a casa o anar a veure al fill entrenar. Són coses que també fan il·lusió. Jo li deia a la meva dona, després del diumenge de la Segoviana, que feia 25 anys sense un cap de setmana d’octubre lliure i no compto el meu temps amateur amb la Ferran i el Júpiter. O amb el Montcada… és de bojos. Aquest cap de setmana he anat a veure a uns cadets amb el meu fill i també vam anar al Narcís Sala. Jo sóc un boig del futbol, però estic molt content d’aquests 15 dies.

Un equip d'amics que van i aniran on estigui sempre Toni Carrillo // Cerdanyola FC

Un equip d’amics que van i aniran on estigui sempre Toni Carrillo // Cerdanyola FC

Per què li van destituir després de 15 anys de feina en aquesta banqueta i amb tota la temporada per davant per a salvar la categoria?

No puc contestar perquè no va sortir de mi. Crec que, des que vam ser equip de Segona Federació, el club va creure que era una obligació ser-hi, quan hauria d’haver estat gaudir totalment. Cap dels que estàvem en primera línia hem gaudit d’aquest fet. Per què? Admeto que aquests últims temps hi ha hagut converses que no han estat les millors, hi ha hagut molt nerviosisme i tensió i aquesta pregunta és per a una altra persona.

En resum: tots hem tingut una mica de culpa, però no hi ha gens de rancúnia amb ningú.

“NO PUC CONTESTAR SOBRE LA MEVA DESTITUCIÓ PERQUÈ NO VA SORTIR DE MI”

Quines van ser les seves últimes paraules amb qui va ser o continua sent el seu amic, Felipe López?

L’última conversa va ser divendres abans de jugar contra la la Segoviana (ja sabia que estava cessat), on em va demanar que dirigís l’equip perquè segurament amb mi estaria més ben dirigit que sense mi. Des e llavors, no hem tornat a parlar. Desil·lusionat? No. Traït? Tampoc. Indiferència? No, estic molt bé, molt bé, de veritat, no em surt. Estic super relaxat i crec que tot això m’ha beneficiat moltíssim; 18 dies sense estar en el club dels meus amors (després del Júpiter) m’ha beneficiat. Penso més en els 14 anys i en els ascensos que en això d’ara, que el que avui és blanc i demà és negre. És clar que al Cerdanyola tots hem fet coses malament.

Ningú s'hauria pogut imaginar l'agost passat del 2020 que el Cerdanyola seria nou equip de la 2a RFEF // FOTO: @marcsr_foto
Ningú s’hauria pogut imaginar l’agost del 2020 que el Cerdanyola seria nou equip de la 2a RFEF // FOTO: @marcsr_foto

“AL CERDANYOLA TOTS HEM FET COSES MALAMENT”

No li preguntarem el seu desig futur per al Cerdanyola…

El millor (interromp)… Evidetnment, aquí he madurat com a entrenador i l’agraïment és total per a la gent del club i si no ho dic, no seria correcte.

Aquesta temporada sembla que no signarà per cap club després del seu pas pel Cerdanyola, però el curs pròxim segur que sí. Quines condicions posarà?

Abans tenia tres paraules: descansar, reflexionar (què he fet malament?) i entrenar en qualsevol projecte il·luisoonat i concorde a la meva manera de treballar, No sóc tan especial, només vull ser entrenador.

“TONI CARRILLO NO ÉS TAN ESPECIAL, NOMÉS VULL SER UN ENTRENADOR”

El paper de l’entrenador a Catalunya no li sembla massa deficient?

El nostre col·lectiu està deixat de la mà de Déu perquè no ens entenem ni entre nosaltres. No és fàcil, no hem fet gaire per ser més forts. Els àrbitres estan units mentre nosaltres podríem fer més. Hi ha molt bons entrenadors a Catalunya encara que estem en mans de dirigents no professionals que es dediquen al futbol amb diners de la seva butxaca, però sempre supeditats a resultats, en general.

“EL COL·LECTIU D’ENTRENADORS ESTÀ DEIXAT DE LA MÀ DE DÉU”

Ens ha semblat llegir/sentir que hi haurà Toni Carrillo/Cerdanyola, 2a part…

Mai es pot saber, però mai no em tanco portes. Els 14 anys i mig estan molt per sobre del que ha passat aquest últim mes i agraeixo a la gent haver pogut gaudir. Mai em vaig imaginar aquesta història i això està per damunt del que ha passat aquest últim mes. Tots hem tingut culpa, però estic agraït