Toni Carrillo regala l’última victòria i serà destituït

El Cerdanyola ha decidit destituïr Toni Carrillo després de 15 temporades al capdavant del club, encara que des del club encara no hi ha comunicat oficial. L’últim servei del tècnic, aconseguir el primer triomf de la temporada per 4-2 davant la Gimnástica Segoviana

Només ha passat un mes d'anunciar els seus 500 partits com a entrenador verd // FOTO: Cerdanyola Vallès FC
Només ha passat un mes d’anunciar els seus 500 partits com a entrenador verd // FOTO: Cerdanyola Vallès FC

@JordiGrifol

El Cerdanyola va aconseguir la primera victòria de la temporada, un contundent 4-2 que de res li va servir a Toni Carrillo. El veterà entrenador serà destituït pel president Felipe López aquest dilluns 17 després de 15 temporades al capdavant de l’entitat vallesana, sent una peça fonamental en el creixement del club. Óliver Ballabriga serà el seu substitut després d’unes temporades molt bones liderant el San Cristóbal.

Pel que fa al grup 3 de la Segona RFEF, el balanç de la jornada és de 7 victòries locals, 2 empats i cap victòria a domicili. El Manresa i l’Espanyol B van sumar els tres punts per seguir consolidant-se a la part alta de la taula. Olot, Terrassa i Badalona Futur, segueixen patint a la cua.

L’ÚLTIM SERVEI DE CARRILLO

El Cerdanyola va guanyar a Les Fontetes el primer partit de la temporada contra la Segoviana, en l’últim partit de Toni Carrillo. Els verds van començar amb molta intensitat, i al minut 10 va arribar el gol de Dani Ruiz a la sortida d’un córner. La reacció visitant, però, va ser total. Van empatar poc després amb un cop de cap i, a la mitja hora, es van posar per davant des del punt de penal.

Adéu a 15 anys de feina entre Felipe López i Toni Carrillo. Avui s'espera que ho explica el president / FOTO: Cerdanyola-Mireia Sanz
Adéu a 15 anys de feina entre Felipe López i Toni Carrillo. Avui s’espera que ho explica el president / FOTO: Cerdanyola-Mireia Sanz

Abans d’anar a vestidors, Max Marcet va empatar el partit. La segona meitat va ser amb arribades pels dos equips, i en aquesta situació el Cerdanyola es va fer molt fort. Dani Ruiz i Marcet signaven un gol cadascú per segellar el triomf.

L’IDIL·LI MANRESÀ CONTINUA

El CE Manresa va sumar una nova victòria a casa davant l’Olot. Els bagencs van començar amb la iniciativa i van trobar una bona escletxa en la defensa rival quan Oriol Ayala va derribar Noah dins l’àrea. Pelegrín va estavellar el penal al pal. Lluny de baixar el ritme, els de Ferran Costa van insistir i, poc després, Jaume Pascual feia l’1-0.

L’Olot no va saber generar perill suficient per a incomodar els manresans, que acaben una nova jornada a la part alta i sense conèixer la derrota.

ELS PERICOS ENFONSEN EL BADALONA

L’Espanyol B va sumar la tercera victòria consecutiva contra el Badalona Futur, que tan sols ha sumat un punt dels últims 12. El domini del filial blanc-i-blau es va fer més plàcid amb l’expulsió del jove Adrià Garcia per doble groga al minut 34. Amb superioritat numèrica, va arribar el gol de Lancho Rodríguez abans del descans. A la represa, Roger Martínez feia un 2-0 que semblava la sentència.

Édgar va aconseguir fer gol de falta directa. La reacció, però, va ser un miratge. Nabil va fer el 3-1 definitiu que deixa en molt mala situació els escapulats: quatre partits sense guanyar que els deixen a dos punts del descens.

Els de Luis Blanco es consoliden a base de bones sensacions // FOTO: RCD Espanyol B

EL PRAT NO POT SEGUIR AMB LA RATXA

L’Atlético Saguntino va superar el Prat i va evitar així que continués la bona ratxa de dues victòries consecutives. Els locals es van mostrar molt còmodes i van avisar diverses vegades en la primera meitat fins que va arribar el gol de Juanma Acevedo. Amb el resultat advers, els de Pedro Dólera ho van intentar, però no van poder inquietar la defensa valenciana.

EMPAT I A SEGUIR

Terrassa i Lleida Esportiu van signar un empat a 1 a Ca n’Anglada en un duel on tots dos van poder sumar els tres punts. En una primera part sense gaires ocasions, va ser Lucas Viña qui va provocar un penal per als locals. Álex Fernández no va perdonar.

A la segona meitat, els lleidatans van apretar i, tot i que els de Jordi López plantejaven defensar amb tot, Arnau Gaixas va fer el gol de l’empat al minut 79. Els locals acabarien demanant l’hora; un cop de cap de David López gairebé li dona la victòria als de Pere Martí.