Toni Almendros surt molt ‘tocat’ de la Federació

Pràcticament nou anys al capdavant de la selecció catalana amateur s’han tancat de la forma més inesperada per al tècnic Toni Almendros. Es va acabar el contracte i a la FCF se li va oblidar comunicar-li el seu acomiadament

Toni Almendros, CatUEFA
Toni Almendros, exseleccionador català Cat UEFA/ FOTO: ÁLEX GALLARDO/FCF

L’ex seleccionador català de futbol, Toni Almendros, ha explicat aquest dissabte en Mundo Deportivo i en EsportsenXarxa les raons que li han servit a la Federació Catalana de futbol per a no renovar-li el seu últim contracte. Mentre a la seleccionadora Natàlia Arroyo se l’obsequiava amb una nota de premsa en el seu adéu perquè signava per la Reial Societat, algú es va oblidar de fer el mateix amb Almendros amb el COVID-19 superat però molt recent.

“És que no hi ha hagut comunicació de la notícia perquè jo m’assabento quan envio per correu la confirmació de baixa i em diuen des d’administració que no fa falta perquè des del 2 de Maig no pertanyo a la plantilla de la FCF…. i estem parlant del 14. És a dir, si no arribo a enviar aquest comunicat, ni ho sabria avui encara”, afirma a Toni Castro a La Xarxa.

Al matí, ja es podia llegir en Mundo Deportivo (Emcarna García) que “després de tants anys (9) en el càrrec esperava una sortida més elegant. El president Soteras m’ha trucat diverses vegades però en cap moment em va comentar que no continuaria”.

Toni es queda amb “aquella final al País Basc contra Euskadi, el primer Campionat d’Espanya en Mareo i la fase final del Campionat d’Europa amb un dispositiu igual que els professionals. Aquella experiència a Véneto va ser increïble i molt positiva. Hem tingut 2 campionats d’Espanya (Astúries 2012 i Segòvia 2014), dues participacions a Europa (en la primera vam perdre la final per penals, Véneto 2013) i en la segona vam caure, a Moldàvia-2014, enfront de la campiona, Irlanda. Aquests records seran inesborrables”