SOS agònic de la UE Costa Brava

O paguen 40.000 euros abans del pròxim dijous 30 de juny o la UE Costa Brava pot viure hores mortals, així ho admet el seu màxim accionista, Carlos Sánchez, a Futbolcatalunya. No hi ha una altra sortida

Carlos Sánchez dona la cara i explica les raons del SOS de la UE Costa Brava  // FOTO: F.C.
Carlos Sánchez dona la cara i explica les raons del SOS de la UE Costa Brava // FOTO: F.C.

@ManuelSeguraM

Carlos Sánchez, màxim accionista de la UE Costa Brava, està passant dies molt complicats per culpa d’un inesperat gir entorn de la seva empresa sobre la qual es manté el seu present i el seu futur. Per extensió, gira també el present i futur de l’entitat gironina que, a nivell esportiu, hauria de jugar en la Segona RFEF aquest pròxim curs, encara que les incògnites es multipliquen.

“Cal pagar 40.000 euros per deutes als futbolistes i el ‘múscul’ financer que sóc jo, està fotut“, admet Sánchez qui “busco i busco solucions per a pagar”, però, ara com ara, “jo no puc posar aquests diners”.

LA UE COSTA BRAVA, EN PERILL

Sánchez no té cap problema a l’hora d’explicar les raons que han portat a l’entitat a aquest SOS agònic. El seu realisme és radical: “No és segur que pugui pagar abans del 30, jo no menteixo mai. No sé la llei esportiva el que diu, sí que sé és que, si no aconsegueixo arreglar els meus problemes empresarials, ni fitxo ni puc pagar ni buscar destí a l’equip”.

Isabel Tarragó i Oriol Alsina sempre han estat i són la imatge d'aquesta històrica entitat

Isabel Tarragó i Oriol Alsina sempre han estat i són la imatge d’aquesta històrica entitat

L’afició ha de prendre nota: “Estic buscant totes les vies per a solucionar aquests problemes”. No deixa lloc a dubtes després d’assumir tota la responsabilitat de l’entitat fa set mesos, així i tot això no significa que “sigui l’amo del club al 100%, ja que no vaig poder fer la compra d’aquest 100% de les accions”.

Segons la cara més visible d’aquest Costa Brava, encara que Isabel Tarragó es manté com a presidenta, segons la web de la FCF, “jo no sóc l’amo perquè no he comprat encara les accions. És tot molt complicat”.

UNA REALITAT DESESPERANT

Aquesta complexitat fa que “igual la setmana pròxima pugui dir alguna cosa més”, però “avui no puc continuar operant i generant”.

Aquesta realitat desesperant afectaria la UE Costa Brava i a la Montañesa -“no podria ajudar a res“-. Traduït el missatge als aficionats de la UE Costa Brava és el següent: “Carlos Sánchez té un greu problemafinancier, econòmic i empresarial, és la veritat. No sé el que pot succeir demà; hauria d’haver liquidat els diners als jugadors i m’estan ‘fotent’ la vida”.