La UE Costa Brava es ven

Hauria estat una decisió impossible fa pocs anys per a Isabel Tarragó (presidenta) i Oriol Alsina (mànager general), però aquest dimecres el club ha comunicat que la UE Costa Brava es ven. A més, Pitu Comadevall, director institucional, també deixa el club

Isabel Tarragó i Oriol Alsina, al capdavant de la UE Llagostera des deL 2014/ FOTO: Club
Isabel Tarragó i Oriol Alsina, al capdavant de la UE Llagostera des deL 2014/ FOTO: Club

Dimecres de sensació per al futbol català i, particularment, per al futbol gironí en comunicar la UE Llagostera que el club es ven a un grup empresarial d’una manera immediata encara que, segons ha pogut constar aquesta Redacció, només podrà iniciar-se oficialment a partir de l’1 de gener.

El text de la nota informativa que llançava twitter, i que va saber guardar molt bé l’entitat presidida per Isabel Tarragó i dirigida tècnicament per Oriol Alsina, diu moltes coses. En resum: venda d’un paquet majoritari d’accions (75%) perquè “el control passarà a una empresa privada” encara que no es dóna el nom.

LA UE COSTA BRAVA SEGUIRÀ

L’empresa Costa Brava agraeix “la gran tasca de tots els membres del club”, garanteix i ha prioritzat la seva continuïtat; d’altra banda, el primer equip sofrirà en els pròxims dies “una certa reestructuració”.

Segons ha pogut saber Futbocatalunya es tracta d’una consultoria catalana amb 3 advocats al capdavant i que semblen disposats a revitalitzar a l’equip. El club ja avança que hi haurà moviments en el primer equip que actualment ocupa la divuitena posició de la classificació de la 1RFEF.

El gran Pitu Comadevall (director institucional) deiva la UE Llagostera // FOTO: Club
El gran Pitu Comadevall (director institucional) deiva la UE Llagostera // FOTO: Club

L’equip gironí, que va pujar a la Segona A des de la Regional en deu anys apoteòsics, deixa el seu segell amb la parella Isabel Tarragó-Oriol Alsina; la directiva, que va arribar en el 2014, ha posat el nom de la petita Llagostera en el mapa i aquest passat estiu es va veure obligada a emigrar a Palamós amb la finalitat de sobreviure, però tot acaba. El propi diari AS ho va explicar molt bé.

El passat 19 d’Agost la presidenta ja va assegurar a Futbolcatalunya que “la Primera RFEF era inviable” per al club i fins aquí han arribat.

PITU COMADEVALL SE’N VA

A més, per si no fos prou, aquest dimecres de ‘bogeria’ compta també amb l’anunci oficial de comiat per part del director institucional, Pitu Comadevall. L’històric saltenc agraeix els 9 anys que ha estat en l’entitat i sembla disposat a “acceptar menys reptes”