Sergio García torna aquest diumenge

El davanter de la Montañesa Sergio García, que va ser expulsat el passat 9 de desembre, ja ha complert amb la sanció de quatre partits. D’aquesta manera, podrà redebutar aquest pròxim diumenge a Les Grases

Sergio García, Montañesa
Quatre partits sense la presència del supercrack, Sergio García // FOTO: @pekefotos89- CE Montañesa

El davanter de Nou Barris Sergio García ja està a la disposició del tècnic de la Montañesa, José Alcaraz, per al pròxim partit de Lliga enfront del Santfeliuenc a Les Grases. Corresponent a la 14a jornada de competició, els groc-i-negres esperen amb màxima atenció i necessitat la presència del golejador per a intentar sortir de la cua de la classificació.

Sergio va veure la targeta vermella en el minut 89 de partit enfront del Manresa a casa després d’una manotada a un rival i el col·legiat Miguel Angel Moreno Villaécija (Baix Llobregat) no va dubtar.

Posteriorment, el comitè de competició va sancionar al crack de la ‘Monta’ amb quatre partits, decisió davant la qual el club no va apel·lar.

SERGIO GARCÍA, AL 100%

En conseqüència, la màxima aposta d‘Alcaraz s’ha perdut els partits disputats enfront de Valls (0-0), Terrassa (1-0), San Cristóbal (2-3) i Castelldefels (0-0); un triomf, dos empats i una derrota.

L’equip d’Alcaraz, que ocupa l’última plaça del subgrup A, està a només un punt del Valls (amb un partit més) i a cinc de l’Igualada. Els 13 punts que li separen de la cinquena plaça (San Cristóbal) semblen massa distància amb 9 jornades per davant encara.

La gran assignatura pendent passa pels gols, ja que només ha sumat 5 a favor en els 11 que han jugat; per contra, ha rebut 15, el quart conjunt més golejat, ara com ara.

LA BAIXA DEL CAPITÀ

Un altre problema que s’afegeix a la llista dels de Nou Barris és el seu capità José Santos. Després d’haver d’abandonar Els Canyars ahir, en el minut 75 per una lesió, aquest dijous s’ha confirmat un trencament de fibres.