Santos: “Sergio García admet la seva equivocació”

La Montañesa torna aquesta tarda a la feina. Cuer del seu grup, amb el seu crack expulsat i amb moltes crítiques, el seu capità José Santos diu que “Sergio García admet la seva equivocació”

El debut del supercrack de Nou Barris, Sergio García, va acabar amb derrota i expulsió enfront del Manresa // FOTO. Alba Pérez

El debut del supercrack de Nou Barris, Sergio García, va acabar amb derrota i expulsió enfront del Manresa // FOTO. Alba Pérez

Compleix la seva setena temporada en Nou Barris. José Santos, el capi’ de la Montañesa ho està passat malament com tot el grup, però a aquest futbolista lluitador se li nota molt més. Amic d’acostar postures i intentar suavitzar realitats, sap que passen per un moment molt delicat. “Sergio García admet la seva equivocació”, declara en la seva introducció

És clar que en el club hi ha preocupació per la possible sanció al crack. El primer pas està donat: “Jo vaig parlar amb Sergio, es va penedir i va admetre la seva equivocació. Però també haig de dir que això passa en molts partits; no és disculpa i desitgem que no sigui sancionat greument perquè aporta molt al grup i al nostre futbol”

MOLT CONDICIONATS

Finalitzar el partit enfront del Manresa amb 10 grogues i 2 vermelles és un detall que necessita anàlisi i Santos el fa. “Enguany no sé què passa, però els àrbitres ens condicionen molt. En el nostre camp sempre ha estat difícil que ens guanyin, però no notem aquesta ajuda. Clar que no ens han d’ajudar ni tampoc condicionar, ens carreguen amb moltes targetes amb accions que penalitzen molt”, analitza de manera molt particular el nostre protagonista.

Al capità de la Montañesa li recordem que les seves protestes són insistents i moltes estan fora de lloc. “Què protestem massa? És producte del moment que passem. És injust que se’ns condicioni així i així ho sentim. Sé que no ens hem de fixar en això sinó en nosaltres i en l’autocrítica”.

Doncs, això, “cal veure la realitat”. I aquesta realitat passa per “un equip tocat i en dinàmica negativa. No arriba el partit que ens fa falta, som conscients que és normal que tothom opini i critiqui. Nosaltres posem tot, de veritat, i l’ansietat ens porta a aquesta situació. La unió entre tots cal recuperar-la”.

Nou Barris, pendent de tots el seus cracks i la Bombonera també  // FOTO: @pekefotos89- CE Montañesa
Nou Barris, pendent de tots el seus cracks i la Bombonera també // FOTO: @pekefotos89- CE Montañesa

UNA PETICIÓ A l’AFICIÓ

El capità groc-i-negre reconeix com a “normal que quan no van bé les coses hi hagin crítiques, sempre ha passat i passarà”. Això genera “major tensió, ens crea ansietat i, si no surten les coses, els nervis ens porta a pitjor. Ja sé que ningú vol el mal de ningú i el que cal fer és cohesionar aquesta unió”

El missatge és molt clar des del vestuari: “Sabem que no estem bé i que fallem, però ens deixem els collons en el camp. Quan la dinàmica és negativa, tot sembla que va malament”.

I l’única solució passa per “guanyar i per a això necessitem el suport de tots encara que la nostra gent estigui dolguda. Es taca la imatge d’una afició per una o cinc persones i no és just, no cal faltar al respecte a ningú. Tots volem millorar la situació”