Sergio García, de tornada a la Montañesa

Set setmanes d’absència és massa per a qualsevol inclòs Sergio García i això ho ha notat molt la Montañesa de Ramon Calderé, però aquest
diumenge torna

Ja està de tornada Sergio García! Li fa molta falta a la Monta  // FOTO: @pekefotos89
Ja està de tornada Sergio García! Li fa molta falta a la Monta // FOTO: @pekefotos89

Aquest pròxim diumenge torna a Nou Barris Sergio García. Tot no seran males notícies per a una Montañesa que sortirà inicialment com a cuer del subgrup per la permanència amb 12 punts.

Torna el crack, torna Sergio García per a alegria d’un Ramon Calderé que necessita alguna notícia positiva des de la seva arribada. Un triomf, un empat i dues derrotes ha acumulat el de Vila-rodona tot i què manté intactes les seves il·lusions per a seguir en la categoria encara que baixin sis.

SERGIO GARCÍA, AMB MOLTES GANES

Amb aquesta urgència de punts i de triomfs, Calderé ja sap que pot comptar amb Sergio García aquest diumenge enfront del Peralada a casa (amb la seva fabulosa afició). Potser no és d’inici, però el golejador català vol ajudar al fet que el projecte reaccioni.

Així s’ha vist en tot aquest procés de recuperació que li ha mantingut 49 dies (7 setmanes) KO. Després de jugar enfront de Vilafranca i Pobla Mafumet els 90 minuts de joc, va sofrir un greu trencament muscular i ja no va aparèixer contra Manresa, Santfeliuenc ni Valls.

Primera victòria de Calderé i absència de Sergio García // Foto: A. Garreta
Primera victòria de Calderé i absència de Sergio García // Foto: A. Garreta

CINC PARTITS, CINC

Sergio, que va arribar a la ‘Monta’ un llunyà 5 de novembre del 2020 de la mà de Carlos Sánchez i al costat del seu amic Joan Verdú, no debutaria fins a la jornada 6a a la Pobla (65′, substituït per Adri Balboa).

En la 7a va descansar l’equip i en la 8a va marcar el seu únic gol enfront d’un brau Manresa davant el qual els nervis li van jugar una mala passada. Això es va traduir en 4 partits de sanció (Valls, Terrassa, Castelldefels i Sant Cristóbal).

Va reaparèixer a Les Comes on va jugar 89 minuts (12a jornada), es va perdre Les Grases i la golejada contra l’Europa a casa. Després completaria els 90′ a Vilafranca i davant la Pobla per a desaparèixer aquest 21 de febrer.

En resum: 49 dies de baixa, 5 partits completats, 1 gol i 10 oportunitats en aquesta Fase de permanència per a la qual Sergio García és com un Campionat d’Europa.

El millor reforç per a Calderé ja el té, però no podrá contar encara amb Brian Canalejo ni Marc García, encara lesionats.