Sergio García i Joan Verdú revolucionen la Montañesa

Dos cracks de renom, Sergio García i Joan Verdú, són nous jugadors de la Montañesa. Dos fitxatges de luxe per als de Nou Barris que han iniciat una revolució al cap de dues setmanes de l’inici de Lliga. I van cinc cares noves

Dos nous cracks a Nou Barris: Joan Verdú  i Sergio García, a la Bombonera, amb Pedro García al centre // FOTO: CF Montañesa
Dos nous cracks a Nou Barris: Joan Verdú i Sergio García, a la Bombonera, amb Pedro García al centre // FOTO: CF Montañesa

La Montañesa ja ‘menja’ a banda. Cinc cares noves en només nou dies (Niko Kata, Adrián Montoro, Albert Serrán, Joan Verdú i Sergio García) arriben a la Bombonera. El treball de la secretaria tècnica amb Pedro García i Carlos Sánchez ha donat els seus fruits.

Encara que seria lògic que el nou tècnic José Alcaraz comptés amb els seus serveis per aquest pròxim diumenge al Nou Sardenya contra l’Europa, tot sembla indicar que aquests dos últims reforços esperaran a estrenar-se, a Nou Barris, enfront el Cantolagua (dimecres 11) a l’eliminatòria prèvia de la Copa del Rei.

Atenció a aquesta data copera perquè aquesta ‘Monta’ sap que es juga moltíssim en aquesta aparició sorpresa d’una Copa del Rei que pot oferir grans satisfaccions. Pendents del que decideixi el Govern pel que fa a presència d’afeccionats en la graderia, i ja advertits pel Comitè de Competició, el club que presideix Emilio Llamas espera la data amb impaciència.

MÀXIMA IL·LUSIÓ

L’efecte d’aquest doble fitxatge ha estat letal. Des que va entrar Carlos Sánchez a l’organigrama del club s’han revitalitzat les negociacions per a reforçar el bloc i mirar cap a objectius més alts. Dues derrotes inicials enfront d‘Igualada (a casa) i en Can N’Anglada (per la mínima) i un empat amb el Santfeliuenc van ser l’excusa.

Once inicial de la Montañesa aquest passat diumenge que es va enfrontar al Santfeliuenc a casa // FOTO: @pekefotos89

Onze inicial de la Montañesa aquest passat diumenge, que es va enfrontar al Santfeliuenc a casa // FOTO: @pekefotos89

A partir d’aquest KO es va precipitar l’adéu al tècnic Dani Andreu i a tres futbolistes de la plantilla (Rui Gama, Maldonado i Miguel Sanvidal).

Després d’una setmana de negociacions al mercat s’ha aconseguit l’ambiciós objectiu de reforçar a un equip tan modest com il·lusionant. Llàstima que aquestes grans notícies no es puguin festejar presencialment per part d’una afició lliurada i entusiasta encara que hi haurà temps per a tot.

SERGIO GARCÍA I JOAN VERDÚ, VEÏNS

Sergio García i Joan Verdú, que viuen molt a prop l’un de l’altre, arriben amb 37 anys, tots dos, i amb el desig d’ajudar en aquest nou projecte. Coneixen el barri, coneixen l’entitat i aquest dijous han arrodonit el seu compromís amb Pedro García i Carlos Sánchez.

Els dos futbolistes estaven inactius després del seu pas per RCD Espanyol i Qingdao Huanghai, respectivament