Segueix l’embolic Javaloyes-Lleida Esportiu

Roda de premsa del “destituït” exdirector general del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes, i “sorpresa” admesa pel seu actual adjunt a presidència, Marc Torres

Pereira, Javaloyes
El president Luis Pereira i l’exdirector general, Vicente Javaloyes, separen els seus camins // FOTO: Jordi Echevarria

@JordiMestres_

@ManuelSeguraM

No hi ha dia sense novetats entorn del Lleida Esportiu. Mentre a nivell esportiu es mantenen les esperances d’ascens directe o play-off, als despatxos les aigües continuen revoltes. Aquest dimecres ha sortit a escena el ja exdirector general de l’entitat, Vicente Javaloyes.

Després d’especificar que havia estat “destituït” que “no dimitit”, l’exdirectiu ilerdenc va ser clar. “A la darrera reunió amb el Luis vam acordar que el millor pel club, per ell i per mi era esperar a la fi de la temporada, però el passat dimarts 19 de març, Marc Torres, em va enviar un Whatsapp i un correu electrònic on se m’adjuntava una carta”, ha comentat.

JAVALOYES PARLA; PEREIRA, NO

Vicente Javaloyes ha destacat que Pereira li va parlar de “falta de confiança” en la seva gestió i haver pres “decisions econòmiques de manera unilateral”.

Javaloyes reclama 150.000€ de deute i no ha descartat presentar una demanda per a rebre aquests honoraris. “He de lluitar per aquests diners i per això tinc al meu costat el meu equip d’advocats”, va afegir i “sempre, dins les meves possibilitats, protegint al club ja que això no ho he començat jo”.

L’OPINIÓ DE MARC TORRES (LLEIDA E.)

Per la seva part, Marc Torres, adjunt a la presidència del club i cap jurídic, va afirmar a Futbolcatalunya estar “sorprès” per la posició de Javaloyes. No obstant això, “ens remetem a una roda de premsa aquesta setmana vinent”.

Segons el jurista, el possible interès per l’adquisició del Badalona Futur “no existeix encara que ens ha arribat informació i cal veure el que es fa”.

DENÚNCIA A LA FCF

El que sí és clar és que la FCF i Joan Soteras rebran aquesta setmana vinent “una denúncia”. Raons? “Per una actuació executada des del carrer Sicília amb connivència entre el director esportiu d’aquest equip, Lucas Viale, i Joan Soteras”. Referència partit Lleida Esportiu-Badalona Futur.