El Futur del Lleida Esportiu s’escriu amb més polèmica

L’encreuament de declaracions entre el president del Lleida Esportiu, Luis Pereira, i el del CFB Futur, Toni Freixa, afegeix més polèmica a la Terra Ferma

El president del CFB Futur va anar amb Lucas Viale, director esportiu, al Camp d'Esports // FOTO: @Jordieche_Foto
El president del CFB Futur va anar al Camp d’Esports amb Lucas Viale, director esportiu // FOTO: @Jordieche_Foto

@ManuelSeguraM

El partit entre Lleida Esportiu i CFB Futur no va acabar amb el 0-1 final, ni de bon tros. Les declaracions del president Luis Pereira davant la presumpta actitud reprovable del seu homòleg, Toni Freixa, a la llotja deixa oberta una via de polèmica permanent.

Pereira ha anat per totes. “He hagut de sentir cantar a Toni Freixa, quan van marcar el gol, dir que a Lleida li faltava cultura i demanar targeta per a Ton”, va escriure a la xarxa social X. A més, va afegir que “és la primera vegada, estant a la llotja, que un directiu, Toni Freixa, té un comportament indigne d’un responsable d’un club”.

Per l’actual president del club lleidatà, “aquest senyor ha faltat el respecte a la ciutat i al club en la meva presència. Li vaig dir al final del partit”.

FREIXA RESPON A RAC1

Per cert, la FCF, que va enviar un observador (Sergio Vela) pel seu compte, segons ha pogut confirmar Futbolcatalunya; i, per cert, sense haver-lo demanat ningú (que se sàpiga), prefereix mantenir-se al marge. Tampoc s’expliquen al club la raó d’enviar més Mossos al Camp d’Esports sense tenir coneixement tampoc l’equip local.

La FCF va enviar delegat federatiu al duel entre Lleida Esportiu i CFB Futur // FOTO: Futbolcatalunya
La FCF va enviar delegat federatiu al duel entre Lleida Esportiu i CFB Futur // FOTO: Futbolcatalunya

Mentrestant, Toni Freixa triava la via de RAC1 per a contestar Pereira. Al ‘Tu diràs’ d’Aleix Parisé i al costat del company Oriol Jové, va donar les seves explicacions.

“Estic tan sorprès com tu, però estaria encantat que donés detalls. S’ha d’haver confós, ha de parlar d’una altra persona; de mi, no, perquè, quan ha acabat el partit, ens hem donat la mà cordialment”. Va ser la primera resposta sobre l’assumpte després d’oferir el seu punt de vista sobre el Barça.

“Tinc la sort d’haver estat a les llotges durant 20 anys amb tots els presidents del futbol professional i mai he tingut problemes”, va afegir.

“SERIA MERAVELLÓS PER A LLEIDA PUJAR TOTS DOS”

Segons l’ex portaveu blaugranaLuis Pereira “no té ni un punt de certesa, jo no canto gaire bé. Ha plogut després?- va afegir amb ironia- I no acostumo a demanar targetes”.

El president Luis Pereira i el director general, Vicente Javaloyes, han explotat // FOTO: Lleida en Joc/ FOTO: @Jordieche_Foto
El president Luis Pereira i el director general, Vicente Javaloyes, han esclatat// FOTO: Lleida en Joc/ FOTO: @Jordieche_Foto

La insistència de Jové va fer que Freixa reconegués que “no és desgavellat pensar que hi hagi gent interessada en un club que està funcionant tant bé i, a més, tenint en compte que és una SAD”.

En resum: “Lleida és una ciutat meravellosa, amb la suficient força futbolera perquè hi hagi dos clubs. No crec que Lleida tingui res a envejar a Logronyo o el que passa a Madrid o València. Seria meravellós per a la ciutat que els dos equips estiguessin en la màxima categoria, no veig que sigui un problema. I tant de bo que també poguessin pujar Europa i Sant Andreu”