Segueix la croada d’Estrada i Soteras tremola amb Negreira

L’excolegiat ilerdenc Xavier Estrada Fernández prossegueix la seva ‘croada’ enfront del Comitè Tècnic d’Àrbitres i l’RFEF i presenta nova demanda ‘en matèria de tutela de drets fonamentals’ mentre Soteras tremola pels pagaments efectuats (i admesos) a Enríquez Negreira

Les represàlies per les denúncies del 'cas Negreira' les fa pagar l'RFEF i el CTE // FOTO: X.E.F.
Les represàlies per les denúncies del ‘cas Negreira’ les fa pagar l’RFEF i el CTE // FOTO: X.E.F.

@ManuelSeguraM

Xavi Estrada sap que està immers en un cercle viciós, viciat, fosc i acostumat al fet que ningú s’atreveixi a enfrontar-se cara a cara; així i tot, no li va impedir denunciar ‘el cas Negreira’ mentre l’RFEF i el CTNA observava. Des que l’àrbitre ilerdenc va interposar una demanda de reclamació per drets laborals (març 2023) ha començat a pagar les seves conseqüències.

Aquest dijous s’ha sabut que, dos mesos després de l’Acte de conciliació, li van enviar a seguir el partit Getafe-Elx des d’una furgoneta aparcada a Las Rozas. Ni sala VOR ni històries, a una furgoneta”, com a resposta” alhora que “com a represàlia”, segons detalla aquest dijous en nota pública.

LA CROADA D’ESTRADA

En resum: “aquesta actuació pretén un evident desgast personal i una deterioració de la imatge professional de Don Xavier Estrada Fernández“.

D’altra banda, la política dictatorial de la RFEF i el CTA no ha dubtat a “utilitzar la polèmica Vinicius per a presentar a Estrada i als 6 àrbitres reclamants dels seus drets laborals com a caps de sèrie” davant l’opinió pública.

SOTERAS I ELS PAGAMENTS A NEGREIRA

Afegeixin a aquest litigi vergonyós i penós del col·legiat català a la situació que també té com a protagonistes a la Federació Catalana, al seu president Soteras i als 5 pagaments reconeguts a José María Enríquez Negreira per indefinits treballs. Estrada va sol·licitar la presència de Moreno Delgado davant el jutge perquè aclareixi aquests pagaments, una recerca que encara està en mans de la Guàrdia civil.

No obstant això, les respostes les va facilitar de manera voluntària el director del Comitè tècnic català, Xavier Moreno Delgado, a Futbolcatalunya el passat 20 de maig.

Moreno va ser rotund perquè “no van ser 12 factures sinó 5 per valor de 3.000 euros per diferents assessoraments”. No feia falta més explicació, la qual cosa certifica la possibilitat que aquests pagaments s’haguessin efectuat, presumptament i directament des del mateix Comitè. Això sí, amb el vistiplau de Moreno i, per descomptat, el director Calle i el president Joan Soteras.

Estrada vol respostes de Soteras i Xavi Moreno als pagaments realitzats a Enríquez Negreira
Estrada vol respostes de Soteras i Xavi Moreno als pagaments realitzats a Enríquez Negreira

L’histerisme del septuagenari va originar la corresponent esbroncada l’endemà de les declaracions a FC per a un director de comitè que s’acomiadarà de Madrid “per voluntat pròpia”. El que pot ocórrer, també, és que sigui el seu adéu a la Federació Catalana perquè li tenen moltes ganes.