Rafa Murillo torna al Júpiter

MERCAT PRIMERA CATALANA – Rafa Murillo es converteix en la sisena incorporació, fins al moment, del CE Júpiter. El defensa torna al club barceloní després de dues temporades lluny de La Verneda

CAROLA UGRINOVIC  @carolaugri
Rafa Murillo torna al Júpiter 2 temporades després // FOTO: @CE_Jupiter
Rafa Murillo torna al Júpiter 2 temporades després // FOTO: @CE_Jupiter

Després de segellar la permanència jornades abans del final de la temporada, el Júpiter es va posar mans a l’obra en la confecció de la plantilla de la temporada 2019-20. Sense pressa però sense pausa, les renovacions, les baixes i els nous fitxatges s’han anat produint. L’últim a incorporar-se a la disciplina dels gris-granes ha estat el defensa Rafa Murillo.

Un fitxatge amb una gran trajectòria i que torna al club barceloní dos anys després d’abandonar La Verneda. Murillo arriba procedent de la Montanyesa on va aterrar la temporada anterior i on ha hagut de marxar per “circumstàncies alienes a mi i al club” com ell mateix ha assegurat. El Júpiter es converteix en la darrera parada d’un rodamón del futbol català que ha militat al FC Vilafranca, a l’AE Prat o al Santfeliuenc FC, entre d’altres.

Aquesta darrera alta se suma als fitxatges de Jonatan Crivillés (Sants), Ricard López (San Juan At. M.), Patrick Chico (Sant Cugat), Albert Gurrea (Rubí) i Kaddur (Sant Andreu At.). I a les renovacions d’Eric Ruiz, Àlex Prat, Albert Duran, Adri Felius, Lluís Bassas, Marc Franco i Dani Ortega.

Consulteu aquí la taula del mercat de Primera Catalana