“Què baixés el San Cristóbal seria una catàstrofe”

Té molta raó el tècnic del CP San Cristóbal, Cristian García, quan afirma que, si l’equip perdés la categoria de Tercera Federació, seria “una catàstrofe

El tècnic parroquià Cristian Garcia sap que seria "una catàstrofe" caure de Tercera Federació // FOTO: Ràdio Terrassa
El tècnic parroquià Cristian Garcia sap que seria “una catàstrofe” caure de Tercera Federació // FOTO: Ràdio Terrassa

Cristian Garcia admet que es juga moltíssim el San Cristóbal en les 10 jornades pendents. Aquests 30 punts buidaran incògnites entorn d’un equip a la 14a posició de la classificació (27 punts).

A només 1 del’infern’ del descens estan immersos en un nombrós grup (Pobla M., Mollerussa, Girona B i Rapitenca) als qui només els en separen 2.

“UNA CATÀSTROFE” PARROQUIANA

Les declaracions del tècnic al programa ‘Àrea de Joc’ de la Ràdio Municipal de Terrassa no poden ser més clares. “Seria una catàstrofe que baixi el San Cristóbal, seria molt dolent ja que, al final, penso que el club ha de continuar creixent a nivell de futbol base. Aquest projecte ha d’estar, mínim, a Tercera divisió que crec és la seva categoria”.

I, per si algú es queda amb algun dubte, idèntic missatge per a resumir el seu pensament, repeteix. “Baixar seria… bo, seria donar 4 0 5 passos cap enrere i seria un fracàs, al final, crec que no està en la ment de ningú”.

12 PUNTS DE 30 POSSIBLES

L’arribada de Cristian a la banqueta parroquiana la jornada 15a, per Dani Andreu, s’ha traduït en 4 triomfs i 6 derrotes. En resum: 12 punts sobre 30 jugats.

Capaços d’obligar al màxim a l’intractable Olot, a La Garrotxa (1-0) i d’estrènyer també l’Hospi al seu Municipal (0-2) clar que també han caigut dolorosament amb Rapitenca (4-0) o Castelldefels (0-6).

El calendari deixa pendent a la seva Fase regular 10 partits, a Can Anglada, i 5 a domicili. Arribaran a casa rivals com Girona B, Vilafraca, Peralada, FE Grama i Vilassar; es desplaçaran per a enfrontar-se a a Tona, L’Escala, Muntanyesa, Pobla M., i Badalona.