Prossegueix la descomposició del Lleida E.

Denúncies de futbolistes per impagaments, més deutes del Lleida E. reclamades per la FCF per drets arbitrals  i nou advertiment de l’alcalde, Miquel Pueyo, acceleren la descomposició del club

Esteve, Lleida
Als Esteve no se’ls veu la cara pel Camp d’esports de Lleida // FOTO: Jordi Echevarria

La descomposició del Lleida E. es viu amb passes de gegant. D’una banda, jugadors i exjugadors ja han començat a presentar denúncies contra el club per impagaments després d’obrir-se el període d’inscripció per part de l’AFE (Associació de futbolistes espanyols).

Per un altre, avui s’ha sabut (com ha informat Dani Badia-Catalunya Ràdio) que el subcomitè de competició de la FCF ha sancionat amb 106 euros de multa al filial de Segona Catalana i amb pèrdua de partits per no pagar. Cadets, infantils i alevins no van poder jugar perquè no tenien assignats col·legiats.

PAU TORRES DENÚNCIA

El primer que ha denunciat aquesta situació irregular, tal com va anunciar en Futbolcatalunya dies enrere, ha estat l’exporter Pau Torres. “No tenia una altra opció després de totes les facilitats que els vaig donar; no és una situació fàcil ni un plat de bon gust denunciar un club en el qual he estat tants anys. No obstant això el que és meu, és meu”.

AUDIO CATALUNYA RÀDIO

Segons Pau Torres “haver de denunciar al Lleida, on he estat més de 6 anys i he jugat més de 200 partits,a més de viure en aquesta ciutat, és el pitjor final que podria haver tingut. Mai vaig pensar que em passaria, però són circumstàncies que mai esperes”.

“Jo li ho vaig dir a la cara a tots dos: Albert i Jordi; els vaig dir que els denunciaria encara que els deixava un marge. L’últim que m’esperava és haver de denunciar al Lleida, els vaig donar de marge fins al 30 de novembre i que em paguessin a poc a poc”, afegeix.

El porter Pau Torres s'ha vist obligat a denunciar al Lleida E. per impagaments// FOTO: @jordieche
El porter Pau Torres s’ha vist obligat a denunciar al Lleida E. per impagaments// FOTO: @jordieche

La resposta dels directius va ser que “estaven molt agraïts, m’ho van donar tot en pagarés i la sorpresa és que, malgrat fer jo aquest esforç, la veritat és que no tinc ni un euro”.

Pau prossegueix una realitat lamentable: “M’han arribat a dir que m’havien fet transferència i no m’ha arribat res. Moltes mentides, moltes trucades per a localitzar-los (fins a 30 per a poder parlar), i moltes coses amb les quals s’han rigut de mi”.

PUEYO INSISTEIX

Més coses: l’alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo, afirma seguir sense resposta dels mandataris ilerdencs sis dies després de l’ultimàtum que els van llançar després d’una llarga llista d’incompliments. La setmana vinent s’acaba el termini perquè no s’executi el desallotjament del camp.

“La pròxima comissió dels grups, com es va quedar en la prèvia, hauran de valorar el retorn que ha fet el club i a veure quina decisió es pren perquè serà valorada pel ple de desembre”, va confirmar a la citada emissora Pueyo.