Pere Martí ja sap el que és el Lleida Esportiu

El nou Lleida Esportiu ja ha presentat el seu nou tècnic, Pere Martí Castelló, per a la pròxima temporada 2022-2023 encara que té la possibilitat d’ampliar un any aquest compromís, segons siguin els resultats

L'entrenador castellonenc Pere Martí ja mana al capdavant del Lleida Esportiu // FOTO: ua1.cat

L’entrenador castellonenc Pere Martí ja mana al capdavant del Lleida Esportiu // FOTO: ua1.cat

Luis Pereira, president del Lleida Esportiu, ja ha pogut presentar a qui serà el seu primer tècnic al capdavant del primer equip de la ciutat: Pere Martí Castelló. Retirat el passat 2011 com a futbolista del Castelló, el nou entrenador dels blaus inicia la seva tercera etapa des d’una banqueta.

Es va estrenar amb la Roda juvenil el passat 2014, va assumir la responsabilitat dels filials C i A dels juvenils del Vila-real i ara toca Lleida. Després de trencar el seu compromís Gabri García de manera sorprenent per a tots, Pereira es va posar a la feina i es decideix per una aposta que cuidarà molt del futbol base local.

PERE MARTÍ NO DUBTE

“Volem millorar l’aconseguit l’any passat. Treballarem molt per competir en aquesta categoria i amb el repte d’ascendir”, va dir. Es més “m’agradaria però que fos una il·lusió i no pressió afegida des del principi”, va afirmar des del principi.

Martí demana “el primer que els hi diria és que confiïn i que quan acabi l’any que fiquin la nota que consideri. M’agradaria que l’afició formés part d’aquest projecte i que ens acompanyi com ho han fet en els últims partits de la temporada passada”.

VEURE MERCAT SEGONA RFEF 2022-2023

Pere, que arriba al costat del seu segon Pepe de la Sagra, va prometre “competició i alhora formació”; a més, “enganxar a l’afició i omplir d’espectadors el Camp d’Esports”.

Al seu costat, el president Luis Pereira recordava que “volem fer un futbol ofensiu i agafant d’exemple el partit contra el Numància al Camp d’Esports. A més, volem apuntar al més amunt possible i estem buscant els mitjans per aconseguir-ho”.