Per què se’n va Esteve Calzada del CE Sabadell?

Sis anys ha durat l’aventura de l’empresari Esteve Calzada al capdavant del CE Sabadell. Diu que se’n va “per motius professionals i de salut mental” sense que perilli el present i futur de l’entitat

Sis anys després, l'empresari Esteve Calzada fa un pas al costat de l'entitat arlequinada // FOTO: CE Sabadell
Sis anys després, l’empresari Esteve Calzada fa un pas al costat de l’entitat arlequinada // FOTO: CE Sabadell

Mitja hora de compareixença, amb una única pregunta agradable com a tancament, ha necessitat l’empresari Esteve Calzada per a oficialitzar “un pas al costat” i deixar la presidència del CE Sabadell després de sis anys en el càrrec.

Poc es pot deduir sobre el seu comiat a una entitat històrica i centenària excepte l’obligada i admissible comprensió a ‘una persona molt cansada.

ADÉU A ESTEVE CALZADA

“No té res a veure amb la falta de confiança en el projecte”, va admetre el màxim accionista arlequinat qui va assegurar haver de fer “un esforç titànic posant moltes hores i molts diners”

Esteve creu que “sóc el president que ha fet la inversió més important en la seva història. Tot el que s’ha fet aquí ha estat a pulmó amb diners que guanyo del meu treball”. I això s’ha traduït en “moments complicats de salut mental amb situacions extremes de mala llet i aquest sofriment no el vull en la meva vida”.

DUR LITIGI

En resum: “Desaparec de la primera línia mediàtica d’un club que té més futur que mai encara que aquí no es fan miracles”. La realitat és que “no vull que ningú senti pena per mi, no guardo rancor a ningú” i, “encara que me’n vaig més pobre econòmicament, ho faig més ric per les persones que he conegut”.

Durant mitja hora de compareixença Calçada ha donat les seves explicacions per a l'adeu // FOTO: Captura Youtube
Durant mitja hora de compareixença Calçada ha donat les seves explicacions per a l’adeu // FOTO: Captura Youtube

La part que més mal li fa, per descomptat, és el litigi amb els antics gestors de l’entitat que li ha portat a lluitar als jutjats. “No estava preparat per a això. Jo no sóc un delinqüent ni faig les coses malament. He presentat recurs al Suprem, crec que guanyaré i la justícia em donarà la raó”.

Calzada reivindica “el valor que té seguir en la categoria que estem” i no dubta que “estarem molt aviat en Primera”. D’altra banda, va avançar la presència d'”un vuitè inversor que ens ha ajudat molt enguany”.