Nàstic: Marxa Salva Ferrer… i arriba Pedro Martín?

La venta del central grana aporta potencial econòmic a Sergi Parés per afrontar el fitxatge del davanter malagueny. L’interès per Pedro Martín s’ha reactivat els últims dies i és una opció real al Nou Estadi

JORDI MESTRES @jordimestres7
Pedro Martín va ser màxim golejador del grup 3 la temporada passada // FOTO: Jordi Echevarria

Queden tres setmanes per a tancar el mercat de fitxatges i el Nàstic encara no ha dit la seva última paraula. Les últimes derrotes contra Zaragoza i, sobretot, davant l’Espanyol B han evidenciat que la plantilla grana encara té mancances per solucionar. Una d’elles és la del davanter centre. Després de la rescissió de Sadik, Jonathan Pereira és l’únic punta pur de la plantilla. Gerard Oliva, per la seva part, no ha pogut tenir continuïtat pels seus problemes físics i Sergi Parés té clar que cal reforçar l’eix de l’atac.

L’escollit és Pedro Martín, davanter del Lleida Esportiu i màxim golejador del grup 3 la temporada passada amb 16 gols. El nom del malagueny, de 27 anys, ja va sonar a l’inici del mercat, però l’interès es va refredar ja que el Lleida Esportiu no s’avé a negociar. Si el Nàstic vol a Pedro, ha de passar per caixa i pagar la seva clàusula de rescissió.

Una opció que no semblava clara, però que la venta de Salva Ferrer a l’Spezia de la Serie B fa possible. El Nàstic ingressarà pel futbolista del planter una quantitat notablement superior al preu de la clàusula de Pedro, pel que ha reactivat els contactes en aquesta via a les últimes hores.

D’aquesta manera, el club grana incorporaria un davanter de contrastat rendiment al grup 3 i també debilitaria a un rival directe com el Lleida Esportiu. Un cop es confirmi la venta de Salva, es podria concretar la compra de Pedro. Caldrà estar ben atent als propers moviments a Tarragona. De moment, els companys del Diari de Tarragona ja han donat a conèixer que un vell conegut com Bruno Perone serà el substitut de Salva Ferrer a la defensa grana.