Montse Dot: “Tito Lossio té tota la nostra confiança”

Ho afirma la presidenta de la UE Sants, Montserrat Dot. Amb el dolor molt recent del 0-7 encaixat davant l’Europa, la màxima responsable de l’entitat dóna la cara per Tito i per la plantilla a qui aquest dimarts “li diré el que penso”

@ManuelSeguraM
Sants, Tito Lossio, Dot, Europa
Tito Lossio, entrenador Sants/FOTO: @Mark_SplashFoto

Jornada de descans a la UE Sants. El 0-7 sofert davant el CE Europa dol moltíssim encara que només els queda passar pàgina i pensar en el Terrassa, el seu pròxim rival. Finalitzat el partit del passat diumenge, aquest dilluns toca reflexió. “Aquest dimarts els diré a tots els que penso perquè és molt dur. Ja sé que als primers que els dol és a tècnics i jugadors i a l’afició també. El millor que podem fer és pensar en el que té remei però també cal analitzar els nostres errors”, comenta a Futbolcatalunya la presidenta Montserrat Dot.

A mal temps, bona cara, ja que “no ens queda una altra. El primer gol va arribar en fora de joc i el segon d’un penal inexistent. Comencem la segona part molt mal i encaixem tres gols en sis minuts i ens enfonsem. El millor va ser el nostre porter Nacho, va tenir moltíssima feina i va salvar d’una cosa pitjor; l’Europa va fer el seu treball, no els desmereixo res però vam ser nosaltres els qui vam estar fatal”. Dot recorda que “no som un equip qualsevol i tots ens hem de mirar a la cara i parlar dels nostres errors i solucions”.

Montse Dot, amb la seva filla Tània Soler, cap de premsa del Sants, durant l'entrevista // FOTO: M.S.
Montse Dot, amb la seva filla Tània Soler, cap de premsa del Sants, durant l’entrevista / FOTO: M.S.

Això significa que “Tito Lossio és el nostre tècnic, té tota la nostra confiança i no que el farem fora el diumenge, si us plauTito és tan bo com ho era abans del 0-7 i ho ha estat des de fa sis anys; aquest marcador no reflecteix el que va ocórrer en el camp”.

Coets i bengales

El que més li va doldre a la presidenta del Sants va ser la reacció d’alguns seguidors de l’Europa “amb bengales i coets i que es comencessin a burlar del ‘7’ que figurava en el marcador. Els nostres seguidors només poden tirar pots de fum blanc i verd i res més i vivim cinc minuts molt tibants. Encara sort que no va ser a més”. Dot agraeix al president de l’Europa, Víctor Martínez, “el seu suport per a separar a la gent i evitar disgustos