Molist guanya a Peralada i el ‘SanCris’, colíder

A entrenador nou, victòria segura i això va complir la UE Sant Andreu amb Xavi Molist al capdavant a la seva visita a Peralada; després de la ‘bomba’ soferta per l’Olot a Ascó i l’ajornament del Girona B-Manresa tot segueix pendent

Gran trajectòria dels parroquians que ja comparteixen lideratge amb l'Olot // FOTO: CP Sant Cristóbal

Gran trajectòria dels parroquians que ja comparteixen lideratge amb l’Olot // FOTO: CP Sant Cristóbal

A falta de vuit jornades per al final de la Lliga, res hi ha decidit ni per baix ni per baix després d’una 26a jornada amb debut i victòria per a Xavi Molist al capdavant de la UE Sant Andreu; només havia cedit 1 derrota l’equip d’Héctor Simón fins a aquest moment, però Fassani es va encarregar de mantenir vives les il·lusions quadribarrades.

Positiva estrena de l’entrenador gironí que dormirà a només 3 punts de la cinquena plaça o a 9 dels líders Olot i San Cristóbal. No obstant això, aquests 4 punts que separen a volcànics i parroquians de Girona (44), Manresa (43) i L’Hospitalet (41) –descans obligat- són enganyosos. Una vegada es disputin els dos partits ajornats (Girona-Manresa i Girona-Vilafranca, 16/3) pot canviar alguna cosa. Ah! i la propera jornada UESA-CELH.

https://twitter.com/uesantandreu/status/1500525150474838023?s=20&t=CY0xcP3jFoPBC1bAY2RsUQ

DE MOLIST A BALLABRIGA

Si excel·lent ha estat el debut de Molist, meravellosa és la trajectòria d’Oliver Ballabriga amb un San Cristóbal que supera rècords. Ja no és notícia que guanyi sinó que s’ha convertit en una cosa habitual i atenció a aquests números que indiquen un balanç molt positiu a casa seva amb 26 de 30 punts disputats. El gol d’aquest migdia d’Alex Poves (70′) manté només un KO dels seus últims 18 partits. Bestial!.

Sta Coloma diu també 'NO A la GUERRA' com tot el futbol català // FOTO: FE Grama
Sta Coloma diu també ‘NO A la GUERRA’ com tot el futbol català // FOTO: FE Grama

CINC PER LA MÍNIMA

Jornada escassa i deficient de gols (7, 5 locals per 2 visitants) encara que sigui amb un partit menys disputat perquè fins a cinc partits s’han decidit per la mínima diferència. Destacada ‘bomba’ de l’Olot a Ascó, cal afegir el triomf a Peralada, Sta Coloma, Granollers i, per descomptat, Ca N’Anglada.

L'equip dirigit per Ivan Moreno es va recordar del company lesionat Pol Via // FOTO: FC Vilafranca

L’equip dirigit per Ivan Moreno es va recordar del company lesionat Pol Via // FOTO: FC Vilafranca