L’Ascó agafa aire ofegant l’Olot

Sisena derrota per a l’Ascó d’Albert Carbó, quarta a domicili, encara que aquesta fa mal més en produir-se en el camp del cuer; els volcànics no guanyen lluny de casa seva des del passat 6 de febrer i ara San Cristóbal i Girona li poden ‘caçar’

Carles Mas (Olot), sense casquet, i Espi (Ascó) ambs els àrbitres (Delgado Mora) // FOTO: UE Olot
Carles Mas (Olot), sense casquet, i Espi (Ascó) ambs els àrbitres (Delgado Mora) // FOTO: UE Olot

Ho va dir el mestre Boskov: “El futbol és futbol” i sempre es compleix com s’ha complert al Municipal d’Ascó amb triomf per al cuer enfront de l’Olot (1-0). El gol màgic de Gerard Badía des de casa seva (minut 53) es tradueix en la quarta derrota a domicili per als ‘volcànics’, sisena en el global del curs. Massa, per descomptat.

Ja havia advertit de la perillositat d’aquest partit el tècnic Albert Carbó com, d’altra banda, sempre manifesta abans de qualsevol cita. No obstant això, el cuer, equip més golejat (42) i segon màxim realitzador (ara amb 17,) havia de ser una plaça assequible. Ara els toca a San Cristóbal i Girona B.

L’OLOT NO GUANYA DES DE GIRONA

En aquesta ocasió l’Olot no va donar la seva millor imatge i, encara que Kilian i Arranz es van esforçar en atac, el porter local Enric Puigròs no es va veure. Ni tan sols el triple canvi de l’entrenador visitant (van entrar Callís, Terma i Kilian per Moha, Ot i Aimar) va solucionar res.

Des que van guanyar a Girona (16 de febrer) no tornen a sumar els tres punts; és més, 1 triomf per 3 derrotes és el balanç dels seus últims quatre partits. Així serà difícil mantenir un liderat incontestable fins ara i amb 8 partits per davant, ja que l’última ‘descansarà’.

REACCIONS A RÀDIO OLOT

ALBERT CARBÓ

“És una derrota dura, de les que no t’esperes. L’equip ha sortit bé, amb confiança, no hem acabat d’estar cómodes sense pilota. “Ha faltat un punt d’intensitat i atreviment. Els canvis han sumat, però no hem trobat la reacció”.

“Necessitem fer un pas endavant i que l’equip es buidi i treballi més ja que hen d’acabar aquesta temporada amb la màxima exigència possible”. “És el moment de ser autocrítics i d’exigir-nos. Us asseguro que, des de dimarts, tothom apretarà les dents més que mai”.

ALBERT BLÀZQUEZ

“Molt males sensacions. Sortim amb l’ànsia d’haver de guanyar tant sí com no”. “Si hem mantingut la 1a posició fins ara, estem capacitats per continuar així”.

ENRIC VALLÈS

“És una derrota inespera i dura. Cal seguir treballant amb la màxima intensitat i el màxim compromís. No pot tornar a passar”. “Hem sortit bé, amb alguna ocasió clara. A la segona hem començat molt bé. El gol ha estat un cop dur”.