Lleida E.-Sant Andreu, per la Copa RFEF

Comença una nova edició de la Copa RFEF amb el duel d’anada a la Fase autonòmica entre Lleida E.-Sant Andreu . Gabri enfront de David Almazán a les banquetes i futbolistes menys habituals al camp

Una foto per a la història amb el capità andreuenc José Miguel Morales aixecant la Copa RFEF // FOTO: UESA

Una foto per a la història amb el capità andreuenc José Miguel Morales aixecant la Copa RFEF // FOTO: UESA

Lleida E.-Sant Andreu disputaran aquest dimecres (20 hores) el partit d’anada (Fase autonòmica) de la Copa RFEF, una competició que sempre ‘molesta’ a alguns clubs, però que segueix endavant pels seus beneficis esportius i econòmics. Recordem que el Llagostera (UE Costa Brava) defensa el títol d’últim campió.

El col·legiat Xavier Alins Rodríguez assumirà la direcció d’aquest primer xoc que tindrà la seva tornada al Narcís Sala el dimecres 22 encara que sense horari confirmat.

LLEIDA E.-SANT ANDREU

Amb 2 partits de Lliga disputats els ilerdencs (2 empats) enfront dels 2 del Sant Andreu (1 empat i 1 derrota), tots dos conjunts intentaran utilitzar i donar minuts als futbolistes que encara no s’han estrenat.

“El rendiment dels jugadors i de l’equip s’ha vist, estem en una bona línia, ens agradaria haver guanyat i ser forts a casa, però, a vegades, és important veure el com, tot i que molta gent no s’acordarà final de com s’han aconseguit aquests punts, peró jo vei el got mig ple. Preocupat no estic, disgustat, sí”, va afeixir el tècnic del Lleida E. Gabri.

“NO ÉS UN PARTIT ‘TRAMPA'”

D’una banda, l’entrenador local, admet que “aquest partit ens va molt bé perquè encara hi ha jugadors sense minuts i han de posar-se al nivell dels altres”. Per aquesta raó “ens hem de centrar a fer un bon partit, per a agafar sensacions i agafar aquest partit com si fos de Lliga”; en altres paraules, el Sant Andreu fa moltes coses bé i ens dificultarà molt el partit”.

Gabri García, tècnic del Lleida Esportiu

De la mateixa manera, el de Sallent no creu que estiguem “davant un partit ‘trampa’ perquè les diferències entre equips són tan petites, tan justes…”, o sigui, que “jo intento, sobretot, prendre’m el partit com si fos de la nostra Lliga, com si anessin tres punts en joc”.

CAMPIONS 2013

D’altra banda, el conjunt quadribarrat, que aquest dimarts va preparar la cita de demà, vol arribar el més lluny possible i imaginar el significat d’una competició que ja figura al Narcís Sala perquè es va aconseguir el títol un llunyà 2013. Així s’explicava a la prèvia José Miguel Morales a Futbolcatalunya.

Per cert, per a aquesta edició 2021-2022 val la pena recordar que qui passi l’eliminatòria es ficarà a la Fase nacional on, a partir del 6 d’octubre, serà a partit únic al camp del rival que jugui en categoria menor. Aixó significa que els quatre semifinalistes podran disputar la primera eliminatòria de la Copa del Rei el mes de desembre.

https://twitter.com/uesantandreu/status/1437823395261976582?s=20

I, per descomptat, premis:

– 12.000 € per a semifinalistes
– Subcampió 30.051 €
– Campió 90.152 €