“L’Horta encara no ha fitxat a ningú”

Paco Carmona, president de l’Horta, segueix des de la distància el treball del seu ‘nou’ projecte. El màxim dirigent andalús de l’equip del Feliu i Codina demana confiança als seus socis

Paco Carmona, Horta
Paco Carmona, president de l’Horta/FOTO: BTV

És l’únic equip que està treballant sobre el terreny de joc i no està pendent de decisions federatives. El nou Horta de Víctor Valdés està així “amb 20/25 jugadors que entrenen però fitxes no hi ha cap. Compromisos i pactes per a la temporada pròxima sí que n’hi ha, però, repeteixo, no està fitxat ningú. Fins al dia 4 no hi havia viabilitat per part de la Federació Catalana; que algun tingui ja prioritat, és cert, el mateix que a algun se li dirà que no segueix”. Ho diu el seu president, Paco Carmona.

Fidel al seu ideari: “El cos tècnic prefereix treballar en Horta encara que algun partit amistós es pot fer fora; mai hem fet stage des que sóc president. No ho farem ara i després no tenir ni un euro a final de temporada”, Carmona només sap que “hi ha unes dates marcades per al primer o segon cap de setmana d’octubre encara que fins que l’RFEF no ho comuniqui no tenim veracitat” per a començar però que no se li pregunti per PCR ni històries vàries, ja que la informació brilla per la seva absència.- “No tenim reglamentació per a fer PCR o per a fer alguna cosa. Tenim controlat tot ara pel servei mèdic del club i el doctor Carlos Barcons i la Damm amb qui tenim bona relació. No tenim cap directriu marcada per a iniciar entrenaments ni res”.

Buba, FE Grama
De la FE Grama a l’Horta // FOTO. FE Grama

LES MANS DEL DOCTOR BARCONS

Per cert, l’Horta no tancarà cap acord de col·laboració amb l’Espanyol encara que “l’acord estava fet però hi ha hagut canvis en la seva organització. Espero i desitjo continuar parlant amb Luis i que l’any vinent 2021-22 tinguem una col·laboració més estreta. Aquest curs vindrà alguna cessió, només alguna cessió”.

Per això, el missatge per al soci és senzill: “Saben que tenen tot el nostre respecte i volem que vegi futbol de qualitat en Horta. Enguany tindrem problemes com tots però l’Horta està viu malgrat totes les circumstàncies. Ja m’agradaria haver presentat a tothom i la nova samarreta, això no ha de ser un búnquer sinó obert perquè el nostre soci és prioritari”

VEURE MERCAT DE FITXATGES TERCERA DIVISIÓ 2020-2021