L’FCF repetirà un altre procés electoral vergonyós

Segons ha sentenciat el Tribunal Catalá de l’Esport, l’FCF haurà de tornar a repetir eleccions a la presidència després de demostrar-se una irregularitat superior als 170 vots en les urnes 


Soteras, a baix a la dreta, es va perdre el Mundial però NO la Supercopa // FOTO: Captura TV

Vuit mesos després torna a sentenciar-se una altra vergonya absoluta per al futbol català, és a dir, una altra repetició electoral. Així ho ha decidit aquest dijous 12 de gener el Tribunal Català de l’Esport perquè han trobat més de 170 irregularitats sobre 1220 clubs censats.

18 anys després de la primera gran vergonya del futbol català amb doble aparició electoral entre els aspirants Jaume Roura i Jordi Roche, la brutícia ha tornat a aparèixer per a desgràcia de clubs, directius i esportistes.

REPETIRAN CANDIDATS

Joan Soteras, ara de ‘vacances’ a Riad perquè és vicepresident de Luis Rubiales, el mut Alex Talavera, l’itinerant Juanjo Isern i el cuer Pep Palacios tornaran a tenir el dret de presentar-se davant els clubs. El TCE ha decidit que més de 170 vots han estat irregulars, però no castiga l’infractor, ja que un repàs exhaustiu de les falsedats hauria d’inhabilitar als tramposos.

Per aquesta raó, els quatre candidats a la presidència de la FCF podran tornar a presentar-se en el termini d’1 mes encara que han quedat molt clares els seus ‘arts’ per a guanyar per sobre de tot.

Vuit mesos després d’un llunyà i abominable 22 de maig del 2022 (Blanes), el futbol català ha tornat a demostrar que està en mans perilloses. Així ho ha pogut comprovar i demostrar el Tribunal perquè ha trobat més de 170 clubs en situació irregular.

Concretament, 103 cauen per ‘impossibilitat manifesta’ i 70 per presentar vicepresidents que tampoc podien manifestar-se d’aquesta manera.

Ara torna el millor: en el termini d’un mes Soteras continuarà aprofitant-se del seu càrrec i de tota la infraestructura federativa per a seguir. Descartat Pep Palacios (així ho va declarar en Futbolcatalunya el passat 13 de setembre 2022), només quedarà per revelar si hi ha pacte Talavera-Isern