L’execrable inici de ‘campanyeta’ de Soteras a Tarragona

El president de la FCF, Joan Soteras, tanca aquesta setmana amb l’inici d’una nova volta per Catalunya i un nou error en etiquetar com a “càncer” als antics rectors federatius de Tarragona

El màxim responsable del futbol català qualifica de 'càncer' els antics gestors de la seva degelació // FOTO: FCF
El màxim responsable del futbol català qualifica de ‘càncer’ els antics gestors de la seva degelació // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

“S’ha pacificat tota la zona de Tarragona i això és molt important per al futbol d’aquí. No era un treball senzill perquè aquí hi havia un càncer que s’havia d’erradicar i l’hem fet“. Paraules textuals de l’encara president de la FCF, Joan Soteras, al Diari de Tarragona aquest passat dimecres 9 de febrer.

Hores abans de tornar a perdre un nou pols judicial amb una extreballadora de Tarragona i esposa de l’exdelegat Josep Vives, Soteras es va encoratjar davant l’ínfima representació de clubs que van acudir a la seva visita. El nou directiu José Cosano no sabia on ficar-se, ja que el poder de convocatòria va quedar, una vegada més, en el major dels ridículs.

DIVIDITS I DESCONCERTATS AMB SOTERAS

Amb una junta directiva covarda, Soteras, només preocupat perquè Pedro Rocha surti escollit al capdavant de la RFEF, té la intenció de tornar a fer quilòmetres i una impresentable ‘campanyeta’ per totes les delegacions. És la manera de justificar els seus 10.000 euros mensuals, ja que generar ingressos no ho ha fet mai.

El seu discurs val molt poc, ja que, segons va comentar a Tarragona i a Osona, la seva gestió és magnífica i tot funciona a la perfecció.

Ho va dir la mateixa FCF: “La inhabilitació ho serà per a tota mena d’activitats en l’organització esportiva del futbol” // FOTO: Federació Catalana
Ho va dir la mateixa FCF: “La inhabilitació ho serà per a tota mena d’activitats en l’organització esportiva del futbol” // FOTO: Federació Catalana

Altra cosa molt diferent és el que pensen vicepresidents com Miquel Sellarés i Jordi Bonet, molt loquaços per darrere, però servils davant el president i el director Calle.

Dividits i desconcertats la trentena de federatius d’aquesta FCF saben que poden ser inhabilitats (TSJC) per l’egocentrisme del seu cap encara que, ara com ara, trien cobrar comissions i callar.

JOSEP VIVES DÓNA LA CARA

Quan he vist la paraula ‘càncer’ en aquesta entrevista ho he pensat tot. Quantes famílies, la meva pròpia amb la meva mare, per exemple, sofrim el maleït càncer i ara ens toca llegir això. Aquest tipus és lamentable!”, comenta a Futbolcatalunya, l’exdelegat de Tarragona, Josep Vives.

No fa falta que surti el seu nom al diari, ja que “tothom sap qui ha estat el delegat de Tarragona aquests últims 17 anys. S’ho hauria de fer mirar quan hi ha un Govern i un Parlament que li demanen que se’n vagi”.

EL PITJOR DELEGAT DE TARRAGONA

No obstant això, “encara es permet el luxe de passejar-se per Catalunya dient les barbaritats que diu”. I Vives assenyala més directament a “el seu actual delegat Cosano, que ha sortit de la política per la porta de darrere, i que la pilota més rodona que ha vist a la seva vida són les mandonguilles que li feia la seva mare”.

L'exvicepresident i exdelegat de Tarragona, Josep Vives, respon clar Joan Soteras // FOTO: FCF
L’exvicepresident i exdelegat de Tarragona, Josep Vives, respon clar Joan Soteras // FOTO: FCF

El futbol a Tarragona no ha crescut “ni per Cosano ni per Soteras sinó pel treball dels clubs. Ho vaig dir quan va ser nomenat Cosano que seria el pitjor delegat de la història de Tarragona; hem deixat de gestionar la nostra competició estrella que era la Segona Catalana i no hi ha pitjor servei que l’actual a Tarragona”.

“AQUESTA JUNTA DIRECTIVA NO HI PINTA RES”

Per cert, Vives encara es reserva “accions legals” després de les escoltes que Futbolcatalunya va publicar d’un sopar escandalós al restaurant Izarra el passat que va descobrir el ‘modus operandi’ d’una parella que “tenen segrestat el futbol català. Qui són? Soteras i Calle, ja que la junta no hi pinta res. Amb Subies teníem poder de decisió, ara, no”.