Així respecta Soteras als treballadors

Eren dos capítols però s’han convertit en tres ja que la gravetat dels àudios del Izarra amb treballadors, mitjans i col·laboradors sobrepassen ratlles vermelles de menyspreu i insults amb més de 20 acomiadaments en dos anys

El president de la Federació Catalana de futbol, Joan Soteras, als jutgats de L'Hospitalet // FOTO: Captura Mundo Deportivo
El president de la Federació Catalana de futbol, Joan Soteras, als jutgats de L’Hospitalet // FOTO: Captura Mundo Deportivo

@ManuelSeguraM

El restaurant Izarra cada cop està més i més animat, i es parla de la situació amb els clubs i les veus discordants, presents i passades, tant dins de l’estructura laboral com als clubs.

Recentment Soteras ha fet un tour per tota la geografia catalana. Aquesta nova ‘Volta a Catalunya’ li serveix per fer un informe per delegacions territorials i no troba cap problema, perquè reconeix que la seva estratègia per tal que les reunions no hi hagi rèpliques es convidar a qui ell vol, que “per algo és casa meva”.

La bassa d’oli es manté deixant sense veu als clubs, ignorant-los i ningunejant-los. El president de tots pel que sembla no esta per romanços.

Soteras: “Jo he voltat tot Catalunya (..) no vaig tenir ni una sola veu discordant (..) perquè el del Mercantil no el vaig invitar, que no el volia ni veure (..) per algo es casa meva, jo puc invitar qui em doni la gana a mi ”

La guàrdia civil ja s'ha personat diverses vegades a la FCF

La guàrdia civil ja s’ha personat diverses vegades a la FCF

SOTERAS. “ENS EL CARREGAREM PERQUÈ ÉS UN FILL DE PUTA”

És llavors quan la conversa deriva a una fòbia cap a Francesc Forcada, anterior adjunt a la presidència i cunyat de Subies. “Ens volem carregar el Forcada i ens el carregarem perquè és un filldeputa, ha demostrat que és el xivato número u de l’Ayala i companyia


Francesc Forcada en el punt de mira

Forcada ha estat traslladat de departament per, segons Soteras, fer filtracions a la premsa. Té un contracte d’alta direcció i molta experiència en temes federatius, però al tàndem Soteras-Calle el releguen a l’entresòl del carrer Sicilia per després enviar-lo a la Delegació de Granollers.

Tot el tema, que va començar al 2021, a data d’avui encara està judicialitzat. Com escoltem, les raons no són de caràcter laboral o organitzatiu. President i Director General hi veuen en ell un enemic i prefereixen sotmetre’l a un clar mobbing abans que extinguir el contracte.

Recordem que aquest tipus de processos oberts, gens barats, van en darrer terme a càrrec econòmic dels clubs. La solució en qualsevol altre tipus d’empresa hagués estat extinguir el contracte amb ell.

Francesc Forcada, exadjunt a la presidència i cunyat de Subies
Francesc Forcada, exadjunt a la presidència i cunyat de Subies

“AYALA ESTÀ ‘MORT’”

SOTERAS: “Francesc parla amb Ayala (..) tot el que ensumi a Ayala i companyia, tumba (…) la creu, mort, està mort”


El periodista de Mundo Deportivo Manuel Ayala un altre dels grans ‘dimonis’

Calle li pregunta a Soteras perquè ha començat tot, derivant en la situació actual de multitud de judicis de caire laboral i social en els que està inmers la federació, arrel d’incomptables acomiadaments sense indemnització, pràctiques properes al mobbing i desconfiança cap als treballadors de l’estructura.

INSULTS CAP A JOSÉ DOMINGO VALLS

És llavors quan arremet contra José Domingo Valls, ex-cap de serveis jurídics de la FCF, també en procés judicial de caire penal contra Soteras i Calle, que haurien ordenat l’entrada i còpia il·legal en el seu correu federatiu, fet també noticiat al Mundo Deportivo.

José Domingo Valls, l'exassessor jurídic de la Federació // FOTO: FCF
José Domingo Valls, l’exassessor jurídic de la Federació // FOTO: FCF

Soteras: “Empiezan las demandas estando el hijo de puta de Domingo Valls dentro de la empresa (..) y en la demanda sales tú y salgo yo (Calle) y no pararé (…) paso de ser bueno a ser un hijo de puta (…) si salgo presidente me los voy a cargar a todos (…) i no és el Calle, jo sóc l’incitador”


L’eexasesor jurídic de la FCF, José Domingo Valls, també té la seva ració greu d’insults

5 ACOMIADAMENTS EN 122 ANYS I 20 EN 2

L’estil és aquest i la victimització per part de Soteras és inaudita i és declara incitador de les accions contra els treballadors de la FCF, Calle nomena irònicament al “pobrecito” Albert Fernández (ex-departament informàtica FCF qui també està inmers en procés judicial pel cas dels correus), en l’àudio. Alhora no troba de rebut que, defenent els seus drets, se l’acusi judicialment d’aquestes pràctiques del tot deshonestes.

Val la pena destacar que en els 122 anys d’història no s’han viscut ni 10 acomiadaments mentre que en aquests dos últims la xifra supera els 20

ENLLAÇOS

1ª PART

2ª PART