L’Andorra, campió de la Copa Catalunya

Va merèixer el títol de la Copa Catalunya absoluta la UE Olot encara que la loteria dels penals va donar la glòria a l’Andorra. El més positiu va ser, sens dubte, els 3.600€ per a la Fundació Albert Bosch pel seu projecte de ‘Realitat Millorada’

L'afició i els 3.600€ per a la Fundació Albert Bosch pel seu projecte de 'Realitat Millorada', espectaculars a l'Olot-Andorra // FOTO: FCF
L’afició i els 3.600€ per a la Fundació Albert Bosch pel seu projecte de ‘Realitat Millorada’, espectaculars a l’Olot-Andorra // FOTO: FCF

Gran nit al Municipal d’Olot encara que el títol de Campió de la Copa Catalunya absoluta se’n vagi a Andorra. La loteria dels penals (4-2) va decidir el títol encara que els garrotxins van fer més mèrits davant 3.600 espectadors exemplars (1-1 final temps reglamentari)

El millor de la nit, sens dubte, van ser els 3.600€ que va recollir la Fundació Albert Nosch pel seu Projecte de ‘Realitat Millorada’. Felicitats a la UE Olot i a la FCF per aquesta gran iniciativa.

PENAL NO XIULAT CONTRA L’ANDORRA

A la primera meitat li van sobrar 40 minuts, ja que la UEO respectava massa a un rival que va sortir amb els seus futbolistes menys habituals. L’esforç de Bigas i Moha Chabboura, al costat de Del Campo, pels locals i la presència d’Àlex Calvo, pels visitants, va ser el poc que va destacar.

Fins que va arribar el gol de l’Andorra a la seva primera aparició seriosa sobre la meta de Batalla. Una pèrdua al centre de camp li va servir a Karrikaburu per a fabricar una contra amb Calvo i sentenciar Alvaro Martín (39′).

Aquest gol va fer reaccionar als de Pedro Dólera al punt que només el col·legiat va impedir llançar una pena màxima per mà de Migue Leal (39′). Aquesta mala fortuna va continuar amb llançament de Guillem Terma (40′) al pal i un rebot de Moha Chabboura (44′) que va sortir fora per molt poc. Tres clares ocasions de gol enfront d’una, però definitiva.

DEL CAMPO I MAS, CLAUS

En el segon període es va animar el partit encara que es va haver d’esperar als últims minuts de partit. Gran nit la d’Oier Olarzábal, ja que el porter d’Irun va evitar el KO de l’equip de Sarabia. Primer va aparèixer després d’un gran toc de cap d’Urri, a centre de Maynau (71′). A continuació no va poder amb el gol de l’1-1 i, després d’un servei de cantonada que el capità Del Campo va lliurar a Marc MasUrri va tancar. Els andorrans ni se’n van assabentar.

La veritat és que a partir d’aquí es va reactivar l’Andorra Karrikaburu i Molina van posar l’esglai a Olot (83′). Un nou pal, ara de Marc Roquet (86′), va mostrar la nul·la fortuna dels locals els qui també van poder marcar per mediació de l’osonenc i de Marc Mas (93′) amb miraculosa aparició del porter irundarra.

ELS PENALS DECIDEIXEN

Finalment la loteria dels penals van decidir el campió. 4-2 va ser el resultat final d’un títol que s’escapa a Andorra.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT, 1 (2)

Batalla, Barnils, Juvi, Blázquez (Roquet 76’), Terma Marco Gil 76’), Mas, Del Campo, Forés (Maynau 58’), Uri González, Bigas i Chabboura (Urri 58’)

FC ANDORRA, 1 (4)

Oier, Leal, Samper, Karrikaburu, Alvaro , Molina, Diego, Alex Calvo, Petxa (Marc Fe 62’, Moreno (Lobete 62’) i Alcalà (Ivan Rodríguez 83’)

ARBITRE: Sergi Carrero Romera. Grogues a Barnils. Urri, Marco Gil

GOLS: 0-1, Alvaro Martín (36’); 1-1, Urri (79’)

CAMP: Estadi Municipal Olot. 2618 espectadors