La UE Cornellà torna a casa seva

Un any després de donar voltes per Catalunya i de jugar fins a 4 camps diferents, la UE Cornellà torna al seu Municipal sota la indiferència de la Federació

El Municipal de Cornellà tornarà a acollir al primer equip de la UEC // FOTO: Marc Santaeugènia
El Municipal de Cornellà tornarà a acollir al primer equip de la UEC // FOTO: Marc Santaeugènia

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

La UE Cornellà torna al seu Municipal després del seu any horrible pels camps de Catalunya, ja que tant la RFEF com la FCF els ha ignorat totalment. L’encara president Soteras anava a suavitzar les condicions que Luis Rubiales va imposar als clubs, però tot va quedar en intencions.

La veritat és que els verds han jugat la major part del curs a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. I també a Palamós, a l’Estadi Cornellà-Prat i fins i tot a la Bòbila de Gavà. Ara tornen a començar encara que serà a Segona Federació i no a Primera.

CORNELLÀ, MUNICIPAL

“Nosaltres sempre hem buscat alternatives i l’equip ha escoliit on volia anar. Crec que hem respost a una necessitat del club, ja que ni tan sols la Federació Catalana els ha ajudat a jugar al seu camp”, afirma a Futbolcatalunya el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, Enrique Vanacloy.

Enrique Vanacloy, regidor d'Esports Ajuntament Cornellà
Enrique Vanacloy, regidor d’Esports Ajuntament Cornellà // FOTO: Ajuntament

El camp de la UEC, que canviarà molt aviat la seva gespa “per un homologat a nivell internacional”, també sofrirà immediatament “un manteniment de les instal·lacions perquè la seva utilització és intensiva. Són assumptes d’infraestructura, vestuari i conselleria”.

El que no tenia cap sentit “era mantenir l’herba natural i així li ho hem dit a la Federació en un Informe perquè és el més coherent. Els clubs estan una mica perduts perquè no saben el que farà l’RFEF“.

Vanacloy recorda que “com a Ajuntament sempre hem fet el màxim. I no sols pel primer equip sinó també pels més de 1.000 nois/as que tenen en la base”.-

En resum: “Nosaltres cedim una instal·lació municipal de manera gratuïta sempre que sigui sense ànim de lucre. I, si es tracta d’una Societat Anònima per a un primer equip, també hem d’intentar veure la seva part publico-privada”.