La Selecció femenina, solidària amb l’Alcanar

L’Estadi La Devesa, a La Ràpita, acollirà aquest dimecres 8 el partit amb la Selecció de les Terres de l’Ebre Femenina, en benefici de #MonSortirem per a la recuperació del futbol a Alcanar

Així va quedar el camp municipal d'Alcanar després de les pluges torrencials  // FOTO: Gentilesa @merceroyoadell
Així va quedar el camp municipal d’Alcanar després de les pluges torrencials // FOTO: Gentilesa @merceroyoadell

PREMSA FCF

Les Terres de l’Ebre ja es troben a punt per una jornada festiva i benèfica. Demà dimecres dia 8 de desembre, les quatre comarques del sud de Catalunya, i molt especialment el Montsià, viuran el debut de la Selecció Catalana Amateur Femenina.

El combinat, dirigit pel seleccionador absolut Xavi Llorens, s’enfrontarà a la Selecció de les Terres de l’Ebre Femenina, a l’Estadi Municipal La Devesa, de La Ràpita, a les 12.00 hores, en un partit solidari a favor de la plataforma #MonSortirem.

La recaptació del partit es destinarà a la recuperació del futbol d’Alcanar, afectat pels forts aiguats que van afectar la zona a principis del mes de setembre. Entre d’altres, van produir greus danys al Complex Esportiu Municipal La Fanecada, del municipi canareu.

SELECCIÓ SOLIDÀRIA AMB ALCANAR

Tal com es va anunciar en l’acte de presentació del duel, el preu de l’entrada serà de 5 euros, i també hi haurà una ‘Fila 0’ per aglutinar la resta d’aportacions voluntàries (compte bancari ES49 2100 0116 4702 0058 2936)-

Recordem que la Selecció Catalana Amateur Femenina s’ha creat recentment per poder disputar aquest partit solidari. Les 22 jugadores procedeixen de clubs de la Reto Iberdrola, la Primera Divisió Nacional Femenina i la Preferent Femenina.