El CD Alcanar necessita ajuda amb urgència

Un històric com el CD Alcanar necessita ajuda amb urgència després de les pluges torrencials sofertes en els últims dies. El mal que ha sofert tota la zona és molt gran i ruïnós a nivell esportiu

Així ha quedat el camp municipal d'Alcanar després de les pluges torrencials d'aquests últims dies // FOTO: Gentilesa @merceroyoadell
Així ha quedat el camp municipal d’Alcanar després de les pluges torrencials d’aquests últims dies // FOTO:CD ALCANAR

@ManuelSeguraM

Ajuda amb urgència: això és el que demana des d’Alcanar el seu president Miquel Agustí Fiblà. Atén la trucada de futbolcatalunya amb màxima educació i lamentant, primer, totes les situacions personals que es viuen en la zona i, segon, les conseqüències materials per les pluges torrencials.

“Tot això ha estat una bogeria, una desgràcia molt gran que en 64 anys de vida que tinc mai havia vist. Ens hem quedat, pràcticament, sense camp, sense vestuaris o amb els vestuaris inundats també, tot el material perdut… una desgràcia”, assenyala Fiblà.

La descripció de la zona és terrorífica: “era una piscina, amb molt de fang, terra aixecada, pedres, la qual cosa us dic, una bogeria i per a aquesta mena de bogeries no estem preparats”.

Vestuaris inundats totalment, irrecuperables, plens de fang i amb tot el material destrossat // FOTO: @merceroyoadell

Vestuaris inundats totalment, irrecuperables, plens de fang i amb tot el material destrossat // FOTO: CD ALCANAR

CD ALCANAR: MOLTS OFERIMENTS

Amb la incògnita que es planteja entorn del seu present i futur, el club encara no ha rebut una trucada de l’alcalde; clar que tampoc del president de la FCF, Joan Soteras –la Delegació de Terres de l’Ebre sí ho ha fet.

La part positiva és que “estem rebent oferiments de camps per part de molts veïns. La Rapitenca, el Sant Jordi de Castelló, el president del Tortosa, Remolins, la Galera…molts veïns i amics ens ofereixen tot el que poden. Nosaltres no volem molestar, la veritat”.

Pendents de la visita de la Federació Catalana aquest dilluns –”ens han dit que ens donaran material esportiu”-, aquest club centenari no sap el que contestar quan se li pregunta per l’actuació de l‘Ajuntament.

Camp de futbol d'un històric Centenari com és l'Alcanar // FOTO: @merceroyoadell

Camp de futbol d’un històric Centenari com és l’Alcanar // FOTO: CD ALCANAR

“Nosaltres estem agraïts a tots, la situació és greu per a tots i ho entenem, però sabem poca cosa sobre el que l’Ajuntament pensa fer en la instal·lació. Nosaltres comencem la competició a l’octubre i ara entrenarem on i com es pugui”, conclou un president que va salvar a l’entitat de la seva desaparició fa tres anys.