La Rapitenca de Beto Company, a escena

La Rapitenca 2022-2023 és l’últim equip de la Tercera Federació que ha iniciat curs de la mà d’Albert’ Beto’ Company i amb la clara intenció de deixar el seu segell en una categoria que lluitaran des del primer dia

La Rapitenca de Beto Company vol donar guerra en la Tercera Federació // FOTO: UE Rapitenca

La Rapitenca de Beto Company vol donar guerra en la Tercera Federació // FOTO: UE Rapitenca

Amb un total de vuit altes, ara com ara, ha arrencat la Rapitenca de la mà d‘Alberto ‘Beto’ Company, ja que l’històric Toni Teixidó va decidir fer un pas al costat després de l’ascens aquest passat exercici. No hi havia millor manera de donar entrada a noves idees que aprofitar aquest canvi de categoria perquè aquesta banqueta ebrenca prengués un relleu.

Aquest dijous 28 ha estat la data indicada perquè la ‘màquina’ comencés a caminar encara que sigui l’últim conjunt dels 16 que ho ha fet. Amb el record de la passada temporada 2021-2022 i amb el present posat en el Campionat de Catalunya que els enfrontarà, en principi, al Tona aquest pròxim 27 d’agost, la Rapitenca ja marxa.

Jordi Oribe, gols i gols per a la Rapitenca // FOTO: Club
Jordi Oribe, gols i gols per a la Rapitenca // FOTO: Club

LA RAPITENCA DE COMPANY I ORIBE

Els rapitencs, que mantenen un bloc de tretze futbolistes de l’any anterior, acaben de formalitzar la continuïtat del seu màxim crack, Jordi Oribe. Els seus 17 gols, cinc des del punt de penal, li converteixen en un dels seus màxims referents així com un dels golejadors de luxe de la categoria. El repte per al reusenc torna a ser molt atractiu i els de la Ràpita ja han aconseguit fer el primer pas amb la seva renovació.

La parella Oribe-Edgar Samper (13) van anotar 30 gols dels 46 anotats al llarg dels 26 partits de Lliga regular; números a considerar encara que l’equip va tancar la temporada com a equip menys golejat dels tres grups amb 23.

FITXATGES AMB EXPERIÈNCIA

Entre les altes cal destacar les ncorporacions d’Agus Ojeda (Formentera), del porter Sebas Portigliatti (Benicarló); a més, les de Carlos Panadés i Albert Pedra (Castelló B) i del central Cuenca (Ascó). Konu (Tortosa), Guillem Martínez (Valls) i Guillem Fábregas (Amposta) completen, ara com ara, el MERCAT de fitxatges.