Jordi Oribe vol brillar a la Rapitenca

L’arribada de Jordi Oribe a la Rapitenca és un dels fitxatges interessants d’aquest llarg i calorós estiu. Un luxe per a la categoría i una alegria inicial per al gran Toni Teixidó després de 7 anys a Primera Catalana

El gran mestre Toni Teixidó fitxa a Jordi Oribe i està formant un gran equip // FOTO. UE Rapìtenca

El gran mestre Toni Teixidó fitxa a Jordi Oribe i està formant un gran equip // FOTO. UE Rapìtenca

@ManuelSeguraM

La històrica Rapitenca aspira a tot als seus 91 anys i entre els seus interessants fitxatges per a aquesta campanya 2021-2022 brilla amb llum pròpia l’arribada de Jordi Oribe des de la Pobla de Mafumet. L’esquerrana reusenc és un reforç estel·lar per al conjunt de Toni Teixidó en el seu desig de tornar a la 3a RFEF després de 7 anys d’absència.

Lluny queda aquell equip que va saber mantenir-se durant dos cursos a Tercera (2012-2013-2014) malgrat totes les dificultats que significa una categoria dura, competitiva i plena d’inconvenients.

JORDI ORIBE, A BRILLAR

L’arriba de Jordi Oribe s’ha convertit en el dotzè fitxatge del conjunt del Montsià i això demostra la seva ambició per a aquest pròxim exercici. Teixidó sap el que s’emporta entre mans, per això ha sabut on buscar i on centralitzar els seus esforços.

Amb 6 anys a Tercera divisió i més de 150 partits, repartits entre Morell, Vilafranca, Reus D. i Pobla, a més dels 11 disputats a Segona B amb el Prat, aquest migcampista esquerrà pot ser clau per als interessos locals.

El reusenc Jordi Oribe se suma al projecte de la Rapitenca // FOTO: UE Rapitenca

El reusenc Jordi Oribe se suma al projecte de la Rapitenca // FOTO: UE Rapitenca

Amb la presència d’Oribe, a qui cal afegir, entre altres, a Xavi Jaime (Ascó), Marc Vadillo (Sant Ferran), David Silva ‘Peke’ (Acero), Ivan Vidal (Figueres) el grup apunta a ser un dels grans de la categoria. Aquí cal afegir els tres xavals del filial, els juvenils Samper i Salva Bes, i Yatma (La Cava) al costat d’Omar (Jesús i María).

NOVA JUNTA DIRECTIVA

A aquest brillant futur esportiu cal destacar que l’actual junta directiva presidida per Fernando García, només porta oficialment un mes i 13 dies en el càrrec.

Van superar una assemblea còmoda i positiva, van apuntar les nombroses modificacions a realitzar i no van ocultar les seves ambicions malgrat la problemàtica actual que ens envolta a tots.