La Montañesa apel·larà per Sergio García

Quatre partits ha estat la sanció que el Comitè de competició ha imposat al jugador de la Montañesa, Sergio García, per una agressió a un contrari. L’equip de Nou Barris demanarà rebaixa a Apel·lació

 Debut, gol, expulsió i dura sanció per al crack de Nou Barris, Sergio García  // FOTO: Alba Pérez
Debut, gol, expulsió i dura sanció per al crack de Nou Barris, Sergio García // FOTO: Alba Pérez

Car li ha sortit a Sergio García i a la ‘Monta’ el seu error enfront del Manresa. Quatre partits, la mínima sanció que es recull en l’article 98 del Codi disciplinari de la RFEF, li han caigut al futbolista de Nou Barris. El club, per la seva part, presentarà recurs davant Apel·lació.

La sanció es temia en l’entitat groc-i-negra. Sergio García es va equivocar, així ho va admetre al seu capità José Santos, i haurà de descansar fins al pròxim 24 de Gener quan arribi a la Bombonera el Sant Cristóbal. És a dir, KO per als partits enfront de Valls i Terrassa (2020) i els dos primers contra Castelldefels i Igualada (Gener 2021).

ANIRAN A APEL·LACIÓ

No per esperada es digereix amb normalitat la dura sanció al jugador. La llei marca que “agredir a un altre, sense causar lesió, ponderant-se com a factor determinant de l’element dolós, necessari en aquesta infracció, la circumstància que l’acció tingui lloc estant el joc detingut o a distància tal d’on el mateix es desenvolupa que resulti impossible intervenir en un llanci d’aquell, se sancionarà amb suspensió de quatre a dotze partits“.

Nou Barris es perdrà la presència de Sergio García fins al pròxim 24 de Gener  // FOTO: @pekefotos89- CE Montañesa
Nou Barris es perdrà la presència de Sergio García fins al pròxim 24 de Gener // FOTO: @pekefotos89- CE Montañesa

I això és el que el jutge únic de competició ha assenyalat. “Per agredir a un altre, sense causar lesió, sense trobar-la hi pilota en joc”.

En les oficines del club debaten en aquest moment sobre la realitat de presentar aquestes al·legacions que puguin rebaixar encara que sigui un partit aquesta dura garrotada. El brillant i esportiu historial de Sergio ha de jugar al seu favor.

DURES CRÍTIQUES

El que ja no s’entén tant és la gran quantitat de crítiques que han caigut sobre el club després d’aquesta expulsió. Especialment les xarxes socials han aprofitat per a censurar a una directiva que se sent discriminada federativament.