La FCF deixa com a mentider al president del Badalona

El president del CF Badalona denuncia la retenció de subvencions als clubs per part d’una Federació que matisa: “La Catalana no reté sinó que no autoritza el pagament a qui no compleix les condicions” i li deixa com un mentider

Miguel A. Sánchez, Joan Soteras i Luis Quiñonero, presidents de Badalona, FCF i Prat
Miguel A. Sánchez, Joan Soteras i Luis Quiñonero, presidents de Badalona, FCF i Prat

@ManuelSeguraM

La denúncia del president del CF Badalona Miguel Ángel Sánchez en Mundo Deportivo aquest divendres és rotunda. “Es inadmisible que presidentes que han gestionado clubs y ahora gestionan la Federación no sepan las dificultades económicas que durante la temporada se sufren y entendemos que la Federación debería estar al servicio de los clubs y no al revés como acaban de demostrar reteniendo las subvenciones y rompiendo previsiones de tesorería”.

Segons Sánchez, qui sempre ha destacat pel seu silenci i el seu nul protagonisme, “la RFEF carga (la subvenció) en nuestra cuenta federativa, pero no podemos disponer hasta que la comisión económica se reúna, cuando casualmente esto no había ocurrido antes. Seguro que sus dirigentes están al día de sus cobros de sus escandalosos sueldos, más allá de respetar a todos los técnicos y trabajadores de la RFEF porque finalmente son sometidos a quien manda o les ordena”.

L’ABOCADOR DE LA FCF

El president badaloní recorda que el programa de subvencions ‘Impulso 23és producte dels ingressos audiovisuals que els correspon mentre que la FCF detalla en un comunicat el seu funcionament. “No reté sinó que no autoritza el pagament a qui no compleixi les condicions”, indica aquesta nota on es tornen a ‘posar medalles’ per lliurar-los als clubs de 3RFEF i 2RFEF (46.000 € o 162.000€).

El Badalona, sempre segons el seu president, admet que es van ingressar en el seu nom a la FCF dos parcials per valor de 34.000 euros el passat 31 de gener, però no els han rebut. Curiosament, no sols està el Badalona sinó que també apareixen Cornella (se li deuen 48.000€) i Cerdanyola (13.000€). D’aquesta manera queda com un autèntic mentider Sánchez.

Diferents entitats consultades per Futbolcatalunya reconeixen que la comunicació entre els representants catalans de Primera, Segona i Tercera RFEF no existeix. I això que van destacar en el seu moment la designació de Joan Soteras, com a representant de la 1REF, Luis Quiñonero (2RFEF) i Francisco Manchado (3RFEF). Tothom està atent al que interessa i això passa per les pròximes eleccions.

VIVA ZAPATA A LA FCF!

Atents a la ‘moguda’ de dates electorals, l’aduladora i servil junta directiva no sap a qui mirar, ja que els interessos del president Soteras i els de l‘empleat-imputat, José Calle, -‘Viva Zapata’-, van per camins divergents.

Alhora segueixen amb molta cautela establint tota mena de contactes amb els clubs, a través de les Territorials, per a tenir futurs avals en el seu cercle de poder.

Mentrestant, les futures opcions a aquesta presidència segueixen sense donar la cara; treballen en silenci, prometen molts canvis, si arriben al poder, però no donen la cara.

ATENTS ALS ESPIES

El que resulta curiós és que en aquest ambient de crispació i de dictadura encara no hagi explotat cap cas judicial. Ja se sap que tot això és lent, però l’última moguda parla d’‘espionatge’ perquè ja han sortit diligències penals amb noms i cognoms de qui va ordenar entrar en ordinadors de treballadors.