Isern li diu a Soteras (i a tothom) que ja n’hi ha prou

“És el cas de corrupció electoral més gran i lamentable de la història de l’esport català”, afirma l’excandidat a la presidència de la FCF, Juanjo Isern. Ara com ara, Soteras s’amaga

Mentre l'excandidat Juanjo Isern diu ja n'hi ha prou!, l'encara president Joan Soteras s'amaga
Mentre l’excandidat Juanjo Isern diu ja n’hi ha prou!, l’encara president Joan Soteras s’amaga

El jutjat d’instrucció 2 de Sabadell ha obert la caixa dels trons i ha fet que la majoria de mitjans de comunicació mirin i parlin sobre el carrer Sicília.

“Expressem la màxima contrarietat amb la negligent gestió de la Federació Catalana de Futbol desenvolupada fins al moment i que durant els dos últims anys ha comportat viure i veure uns fets lamentablement insòlits a l’esport català”, ha escrit l’excandidat a la presidència.

De fet, és la crònica de dos anys (des de maig del 2022) fins a aquest moment… i el que queda. “Després de gairebé dos anys des de les primeres eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, hem hagut de veure com el Tribunal Català de l’Esport obligava a repetir les eleccions a conseqüència d’irregularitats en el cens i en l’emissió de vots”, d’una banda.

A més, “hem hagut d’empassar-nos com el senyor Soteras participava en unes segones eleccions incorrent en causa d’intel·ligibilitat”.

Dur comunicat de l’excandidat a la presidència de la FCF, Juanjo Isern

ISERN DEMANA “DIGNIFICAR EL FUTBOLCAT”

L’únic opositor oficial a la directiva de Soteras admet amb amargor que “hem hagut de sofrir com el senyor Soteras incomplia les ordres del Tribunal Català de l’Esport de ser destituït del seu càrrec i hem hagut de veure com el Govern de la Generalitat i el Ple del Parlament de Catalunya reprovava al senyor Soteras com a president de la Federació”.

Isern observa amb preocupació “com també hem vist als advocats de la Generalitat defensaven davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que el senyor Soteras i el seu equip van desobeir al Tribunal Català de l’Esport”

Segons el comunicat emès aquest dimecres, aquest registre del Jutjat número 2 de Sabadell obliga a “dignificar el futbol català i la més rotunda condemna a aquells que usen de manera negligent a la FCF per a obtenir beneficis personals i professionals propis”