Inici de campió per al nou Hospi de Joan Sánchez

Igualat a punts (9) amb la UE Tona, el CE L’Hospitalet dirigit per Joan Sánchez s’ha mostrat intractable en les tres jornades de Lliga amb uns números de campió encara que la part difícil serà mantenir aquest ritme

Marc Vicente, Aldo One i Adri Aliaga són els tres jugadors que han jugat els 270 minuts de competició de Lliga // FOTO: Òscar Milla
Marc Vicente, Aldo One i Adri Aliaga són els tres jugadors que han jugat els 270 minuts de competició de Lliga // FOTO: Òscar Milla

És el que s’espera d’una plantilla com la de l’Hospi amb un pressupost majúscul, però no sempre es compleix aquesta condició així que val la pena destacar-ho. Tres partits, tres triomfs, com la UE Tona, encara que el capítol golejador (9 marcats per només 1 rebut) li deixa en aquesta primera posició.

Poques jornades, pocs minuts de joc encara que, com ha destacat el mateix club riberenc, des d’un llunyaníssim 1992 (31 anys) no es va viure aquest 9 de 9.

SENSE DUBTES PER A JOAN SÁNCHEZ

L’Hospi, que va iniciar nou curs de la mà de Joan Sánchez, ho va fer amb els lògics dubtes encara que molt aviat ha començat a buidar-les. Dos triomfs locals, amb golejades enfront de FE Grama (3-0) i Badalona (4-0) i una alegria a Ca N’Anglada (1-2), han estat suficients. Com a mínim per a confiar en aquest jove tècnic (34) de Terrades (Girona)

“Em sento preparat. L’exigència la veig com una cosa positiva”, va comentar a la seva presentació el passat 12 de juliol i ho està demostrant. Enrere quedava la temporada 2022-2023 al costat d’Héctor Simón en qualitat de segon entrenador.

Joan Sánchez viu la seva primera temporada com a màxim responsable tècnic // FOTO: CELH
Joan Sánchez viu la seva primera temporada com a màxim responsable tècnic // FOTO: CELH

UNA PLANTILLA COMPLETA

El primer que va fer Sánchez va ser repassar la plantilla i donar-li el toc necessari amb 8 cares noves i 10 baixes han deixat un grup de 20 futbolistes més els del planter Eric Cañete i Alvaro Millan per a lluitar per l’ascens directe a la Segona Federació.

Amb tres futbolistes inamovibles (ara com ara) com Aliaga, Aldo One i Marc Vicente, Joan ja ha utilitzat a 18 dels seus 20 futbolistes. De fet, Raül Ferrer és l’últim que ha arribat mentre que Sergi Torres està lesionat de gravetat.

Fins a 13 jugadors han tingut minuts en aquestes tres primeres jornades de Lliga que només serveixen com a anècdota, però aquests 9 punts ningú els hi lleva. Ja la UE Tona tampoc.

JUGADORS I MINUTS

ADRIÀ ALIAGA270′
CARLES SEGURAPorter suplent
RUBI CRUZ266′
MAMAU JABBIE250′
ALDO ONE270′
MARC VICENTE270′
RAÚL MARTÍNEZ250′
ALBERT LÓPEZ200′
TON ALCOVER257′
JOEL LASSO142′
ADÁN CABRERA197′
ÓSCAR GÓMEZ215′
J.A. MÉNDEZ CANARIO20′
VITALIE PENTELEI107′
CRISTIAN LOBATO80′
SEHOU OMAR25′
SANKU JABBIE112′
OUMAR BAH25′
ERIC CAÑETE14′
RAÚL FERRER
SERGI TORRESLesionat
CE L’HOSPITALET 2023 – 2024