Joan Sánchez: “És un any per a gaudir”

El nou tècnic del CE L’Hospitalet, Joan Sánchez, no va eludir responsabilitats per a intentar portar al seu equip a la Segona Federació. Intensitat, agressivitat, solidaritat i iniciativa seran les seves claus

Joan Sánchez viurà la seva primera temporada com a màxim responsable tècnic // FOTO: CELH
Joan Sánchez viurà la seva primera temporada com a màxim responsable tècnic // FOTO: CELH

@ManuelSeguraM

Joan Sánchez sap on està, la raó de la seva contractació i com fer d’aquest CE L’Hospitalet un equip que guanyi, guanyi o guanyi. Amb tota l’experiència del món com a formador i com segon entrenador, ara li toca dirigir un conjunt obligat a guanyar o guanyar.

Em sento preparat. Aquesta exigència jo no la veig com quelcom negatiu, és positiu, aquest context m’ajuda”, “, va afirmar amb serenitat encara que amb rotunditat l’entrenador gironí de Terrades. “És una oportunitat immillorable i estic molt agraït”, va afegir.

JOAN SÁNCHEZ SAP EL QUE SE LI DEMANA

Sánchez, que va passar per Llers, Esplais de Castelló, coordinador a Olot i com a ajudant d’Héctor Simón a Peralada i el curs passat a l’Hospi, buscarà “un bon inici de temporada, ja que sempre és millor”. No obstant això, “la Tercera d’aquest any serà molt competida, hi ha molts equips que estan fent bé les coses i a nivell econòmic també”. A l’hora d’apuntar favorits per a estar a dalt assenyala a “Olot ha fet molt bons fitxatges amb Del Campo o Urri, també el Tona” fins i tot uns altres com a “FE Grama o L’Escala“. I, per descomptat, al seu equip a qui demanarà “intensitat, agressivitat, solidaritat i iniciativa. És un any per a gaudir, segur”.

BALLESTÉ I HERMIDA

Amb la presència del president de l’entitat, Santi Ballesté, i del secretari tècnic, Àlex Hermida, Joan Sánchez és conscient del que li espera. “No és una benvinguda, és un bentornat a casa teva. Estic segur que demostrarà un bon nivel tot i que té la pressió d’entrada d’estar en un club com l’Hospi”, va afirmar el màxim dirigent.

El tècnic de Terrades sap que se li demana l'ascens a la Segona Federació // FOTO: CELH
El tècnic de Terrades sap que se li demana l’ascens a la Segona Federació // FOTO: CELH

Alex Hermida, per part seva, li demana al seu entrenador “treballo, treball i implicació. Després d’acabar la temporada passada vam fer una autocrítica molt dura i ara tots sabem el que volem aquí”. A l’espera de confeccionar el grup definitiu, ara com ara, “hem aconseguit renovar un nucli molt important de la plantilla”.

El dilluns 24 arrencarà la pretemporada 2023-2024 per als riberencs.