Gerard Morell s’uneix al projecte de Xavi Molist

MERCAT TERCERA DIVISIÓ – El Terrassa no per a i reforça el seu grup amb l’arribada del defensa central Gerard Morell procedent del CF Damm. Setzè fitxatge egarenc per al grup de Xavi Molist

Terrassa, Morell, Molist
Gerard Morell a l’Olímpic/FOTO: Terrassa FC

El tècnic del Terrassa, Xavi Molist, no tanca la porta del seu projecte 2019-2020. És més, aquest dimarts han anunciat l’arribada del setzè fitxatge egarenc, el defensa central Gerard Morell (19 anys) procedent de la Damm; després d’iniciar-se a l’Europa i passar pels juvenils de Badalona i Damm, ha estat a prova en el Olímpic i ha convençut al tècnic pel que se suma al grup de 21 futbolistes.

                    VEURE MERCAT TERCERA DIVISIÓ 2019-2020

Tal com s’exposa en la web del club, la primera plantilla la formen els porters Ortega i Zapico, els defenses Adrià PradoYayá, Genís, Joel Cañaveras, Eric Ruiz, Lucas Viña i Morell, els migcampistes Coro, Àlex Fernández, PelegrínGaleanoManuKevin i David i els davanters Albert López, Domi, Sergi ArranzKilian i Jaume.

Cinc capitans

D’altra banda, el Terrassa també ha confirmat la capitania per al curs del porter Ortega al costat d’Àlex Fernández, Coro, Pelegrín i Galeano.