Felipe López embogeix amb el Cerdanyola?

No és oficial encara que sembla que ho serà i l’etern Toni Carrillo té les hores comptades al capdavant del Cerdanyola. Per què? El misteri només el pot revelar el president Felipe López qui també sembla tenir ja substitut

Toni amb l'encara seu president, Felipe López, les dues referències del  'Sarda', poden separar-se en les pròximes hores després de 15 anys junts  // FOTO: Cerdanyola-Mireia Sanz
Toni amb l’encara seu president, Felipe López, les dues referències del ‘Sarda’, poden separar-se en les pròximes hores després de 15 anys junts // FOTO: Cerdanyola-Mireia Sanz

@ManuelSeguraM

La primera nota destacada sobre el futur de les banquetes del Cerdanyola i del San Cristóbal, equip directament afectat doncs d’aquí sortiria el seu entrenador Oliver Ballabriga, la va escriure el company Ángel García de ‘Cazurreando’. Hores després de caure derrotat l’equip de Les Fontetes enfront del Diocesano extremeny (1-2) va alertar dels moviments que anaven a tenir al club vallesà com a centre informatiu.

“La derrota del @CERDANYOLAFC hoy en casa ante el @cddiocesano ha podido suponer el último partido de Carrillo en el banco de los catalanes. Los rumores señalarían que @oliverbm_79, técnico del @CPSanCristobal de la 3rfef catalana, podría ser su sustituto”, va avançar el passat dimecres.

CERDANYOLA, A L’ESPERA

En aquest dijous poc s’ha avançat sobre la situació, ja que el primer equip del Cerdanyola gaudeix de jornada de descans. Això no impedeix que els telèfons hagin multiplicat la seva activitat i es visqui una situació esperpèntica i ridícula amb el silenci del president Felipe López.

Segons ‘El Diari de Terrassa’, el substitut de Toni Carrillo (quinze temporades al club) serà Oliver Ballabriga encara que tampoc els parroquians han oficialitzat el canvi. No cal dir que aquest comiat provocaria tot un ‘terratrèmol’ en diversos equips perquè la plaça de Ca N’Anglada haurà de ser coberta. Segons el rotatiu egarenc, Tito Lossio (Martinenc) o Agustín Vacas podrien entrar en joc.

El president del ‘SanCris’, Francesc Manchado, segueix sense contestar perquè ha hagut de multiplicar els seus contactes amb Ballabriga i els seus capitans. A l’espera de novetats, segons afirmen a Cerdanyola, Toni Carrillo s’asseurà aquest pròxim diumenge en el partit enfront de la Gimnàstica Segoviana. Després? Només ho sap Felipe López, encara immers en el seu núvol meravellós que significa jugar en el grup 5 de la Segona Federació.