Toni Carrillo toca el cel des de Cerdanyola

Compleix la seva vuitena temporada en el Cerdanyola, cosa que només el seu amic Andrés González (Santfeliuenc) supera. Ho ha aconseguit tot amb els verds, però vol més. La seva constància té premi

Toni Carrillo, tècnic Cerdanyola/ FOTO: CLUB
Toni Carrillo, tècnic Cerdanyola/ FOTO: CLUB

Podria haver deixat la banqueta del Cerdanyola després de set temporades al capdavant de l’equip a qui va agafar en l’antiga Primera Territorial. Ha viscut tots els ascensos possibles fins a arribar a una Tercera Divisió on ha sabut guanyar-se el respecte de tot el món.

El segell Carrillo és una cosa que ha sabut impregnar a un equip al qual per pressupost superen molts rivals. Dies enrere va rebre alguna crítica sense contingut per una golejada soferta enfront del Granollers. Encara no hi ha hagut reacció després de fer el mateix, però a l’inrevés, a Terrassa.

“És el que hi ha i ho tinc assumit, això és el futbol. Per a nosaltres era importantíssim guanyar diumenge passat per dues raons. Primer perquè era en un camp meravellós com el del Terrassa -qui ho anava a dir deu anys enrere! – i segon per la classificació encara que solament portem vuit jornades”, explica el tècnic del Cerdanyola, Toni Carrillo després d’una setmana “duríssima. Som un equip experimentat, amb gent que sap el que és la categoria, però del minut 60 al 90 baixem els braços. Impensable”.

Toni Carrillo extreu una conclusió. “Seré antic, però crec que s’aprèn més de les derrotes. Els triomfs no et deixen veure els defectes i sempre hi ha aspectes per millorar”. Amb l’assignatura pendent de guanyar en les Fontetes -2 empats i 2 derrotes-, sap que “de deu partits que es juguin a casa cal guanyar, mínim, set, mínim i després intentar treure alguna cosa fora. Però primer, sempre, guanyar a casa. Igual sóc antic”

Per cert: el tècnic verd va viure el triomf en l’Olímpic des de la graderia per haver estat expulsat prèviament i aquest càstig el completarà aquest diumenge que ve contra el Prat. “Contra el superPrat. Ja m’ho han dit els meus jugadors, en actitud de broma, que igual ha estat això determinant. La veritat és que el triomf ve molt bé”.

Sempre amb el seu president Felipe López

Les paraules que més repeteix Toni en el seu discurs desborden agraïment per al seu president Felipe López. Vuit cursos en el Cerdanyola mereixen un breu repàs. “Em va trucar fa uns anys i em va presentar un projecte que em va convèncer. Jo no havia estat en Regional i em va convèncer, no em va vendre cap moto. Felipe és un tipus peculiar perquè sempre diu la veritat i això no agrada a tothom. Té 40 anys, s’aixeca cada dia a les sis del matí i no barreja empresa amb futbol. És el millor president que he tingut i el millor que tindré sempre”, conclou.

Carrillo II, un gran tipus a qui encara li queda molt per aconseguir a l’inigualable Miquel Carrillo (el seu pare), i germà de Miki, entrenador del Castelldefels, afirma “haver trobat el meu equilibri en Cerdanyola. Ho tinc tot. Estic al millor moment de la meva vida i m’omple molt més ser entrenador que quan vaig ser jugador, Sabem que aquest any tornarem a patir com ho faran la majoria dels equips menys quatre o cinc. Ja veus com va la Segona B. Baixaran equips catalans i ho pagarem en Tercera”.

Això és el que desitja evitar Toni Carrillo en aquesta tercera campanya en la Tercera Divisió, una campanya amb moltes novetats en el seu equip, però que no li treu l’il·lusió.

‘A TRES CARRILLOS’ REPORTATGE (2-7-2013) @JordiMestres7