FCF: La desfilada pudenta va camí del final

Obert per a tothom el pot de les pitjors essències de la FCF, el guió lamentable de la RFEF va camí de repetir-se a l’FCF. Acomiadaments (i presó) a l’horitzó

Comença el compte enrere per a Soteras i per a alguns personatges que li envolten
Comença el compte enrere per a Soteras i per a alguns personatges que li envolten

@ManuelSeguraM

Les últimes notícies amb la testifical ‘boomerang’ d’Oriol Camacho contra Soteras i Calle, per una querella de l’encara president contra Juanjo Isern, produeixen arcades.

D’altra banda, l’aixecament del secret de sumari per la jutgessa de Sabadell, preocupen tot el futbol català i han transcendit fora de Catalunya.

Per començar una setmana santa de passió, aquest dijous Mundo Deportivo ens ha obsequiat amb la notícia “Es reparteixen 42.500 euros per afavorir Soteras a les eleccions”.

UN REPARTIMENT FASTIGÓS

Es donen detalls d’un dinar a un restaurant de Sant Andreu de la Barca, on viu el director i on van gaudir del ric menjar d’aquesta terra. A més del ‘Duo Sacapuntas’, quatre treballadors que ocupen llocs de màxima responsabilitat: secretari general, assessor jurídic, cap de presidència i responsable de futbol sala.

Tots ells són investigats pel jutjat número 2 de Sabadell, incloent-hi el cap de compres i el de recursos humans, excepte Oriol Camacho que és testimoni protegit. Mundo Deportivo explica com presumptament es va compensar uns quants treballadors, i també diu a qui se li va posar un Mercedes a la seva disposició, com va denunciar Futbolcatalunya.

EL FUTUR DE TREBALLADORS IMPLICATS

La pregunta ara és: quin és el futur de tots aquests treballadors implicats, tots executius?

Difícil resposta. Però si veiem el precedent recent de la RFEF, la Comissió gestora, en la què Soteras és membre,  a més responsable de la Comissió econòmica, la resposta serà molt fàcil. S’han rescindit contractes d’implicats i s’ha suspès de sou i feina a tots els investigats per la justícia.

I què passarà a la FCF? Per coherència (jajaja), Soteras i la seva junta proposaran (?) la mateixa medicina. Rescindirà contractes i suspendrà de feina i sou als treballadors investigats? Però el problema aquí és que el septuagenari directiu també s’haurà d’aplicar la medicina a si mateix perquè surt també als papers.

FCF: COST ZERO I POSSIBLES PENES DE PRESÓ

Ara bé, la junta directiva de la FCF, farà aquest pas? Ara mateix, més d’un i més d’una es plantegen sortir del carrer Sicília millor ahir que demà. Doncs el ‘tsunami’ se’ls pot emportar de mala manera.

Per als treballadors afectats, si es confirmen els fets, el futur negre és meridianament clar: acomiadament disciplinari a cost zero i possibles penes de presó si els jutjats els consideren culpables dels delictes d’administració deslleial i falsedat en documents públics i privats. En aquests moments, més d’un es pregunta, a l’estil Jose Mourinho, per què? per què? per què apareix el seu nom al sumari.

I atenció !  ‘QUERELLATOR’ Miguel Galán ja és aquí en personar-se com a acusació popular al Jutjat.