Els clubs de la Lliga Elit pagaran 15.000€ per les retransmissions

És el ‘regal’ que li té reservat Joan Soteras als 16 clubs de la Lliga Elit que comencen curs aquest cap de setmana. 15.000€ més les despeses de producció

Acord Federació Catalana-La Xarxa poara la retransmissió de partits els dissabte (16 hores) // FOTO: FCF
Acord Federació Catalana-La Xarxa poara la retransmissió de partits els dissabte (16 hores) // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Dijous 7 va ser la presentació estel·lar de la primera edició de la Lliga Elit, la competició que passarà a la història per a gran glòria de Joan Soteras. L’acte, que es va fer entre amics, i mai obert a la premsa, va ser una altra demostració de la gran mentida que envolta a aquesta junta directiva.

El president, que ha de combinar viatges a Madrid amb la seva múltiple presència als Jutjats, s’omple la boca d’orgull encara que sigui poc amic de la veritat.

15.000€, SUBVENCIÓ

“És la competició estrella del futbol català. És la cirereta del pastís, la visibilitat i la difusió que ens aportarà l’acord amb La Xarxa per arribar a tot Catalunya“, va afirmar l’honorable president com a gran artista de l’obra davant el seu cor admirador.

Fotos i més fotos i aplaudiments i més aplaudiments dels directius desocupats i d’empleats (Moreno Delgado) disciplinats.

Una vegada més, es va parlar dels diners que rebran els clubs dels seus propis fons encara que NO es va dir tot. A nivell esportiu seran 16 equips, 2 ascensos directes més 1 producte d’un play-off entre els classificats del tercer al sisè. I quatre descensos directes encara que sempre cal estar atent als descensos de categories superiors.

Més: 11.500€ per equip com a èxit de Soteras per a cada equip, 50€ per cada punt i 0,5€ per cada quilòmetre recorregut. Les mans dels presents tiraven fum com el dia de l’Assemblea de Rubiales. El que no va dir Soteras és que aquest acord amb la Xarxa tenia un afegit a càrrec dels clubs.

Amics, col·laboradors i directius van acudir a la 'festa' del carrer sicilia // FOTO: FCF
Amics, col·laboradors i directius van acudir a la ‘festa’ del carrer sicilia // FOTO: FCF

La FCF pagarà 15.000€, a part de les despeses de realització (1.500€-2.000€ per partit), per a goig dels seus clients. D’això, el septuagenari no va dir res ni, per descomptat, la Xarxa el contracte de la qual veurem (segur) penjat en la seva pàgina web, ja que la Llei de la Transparència ho marca així. Ara com ara, el contracte no està signat.

CAP CLUB SAP RES

Prova que ningú sap res la tenim quan Futbolcatalunya pregunta als clubs.

JOSÉ CENTENO, President EE Guineueta:

“Ningú ens va dir res d’aquest pagament. Si que van comentar això de les despeses de producció (sense quantitat), però res més. Em sembla ‘una putada’, igual que l’assumpte de l’horari, ja que mai ens han consultat; qui el veurà a aquesta hora? Sempre van parlar que seria sobre les 12h. o 12,30h.”

JOAN FORCADELL President UE Sants

“En la presentació no es va parlar de xifres, però ens van donar a entendre que calia acceptar la proposta. En cas contrari no rebríem la subvenció oficial (11.500€). És el que diem sempre de la transparència de la Federació Catalana; mai ens diuen tota la veritat. Els horaris? Tampoc ens van consultar res i jugar a les 16 hores ens obliga a fer molts canvis.

XAVIER BATALLA, President At. Lleida

“No tinc opinió perquè no tinc ni idea de res. A mi no m’han comunicat res des de la FCF només que rebrem sobre aquests 15.000€ per la subvenció i el quilometratge. Desconec que s’hagi de pagar 15.000# més a la Xarxa; si és així, haurem de preguntar a l’Assemblea”