El ‘Santfe’ no es ‘talla’ a l’Assemblea de Rubiales

Va ser l’únic NO que es va sentir a Las Rozas, el del ‘Santfe’, un NO rotund a aprovar el Pla de competicions que Luis Rubiales i l’RFEF exposaven a una Assemblea avorrida, zero participativa i a gust del consumidor

No se'l pot veure la cara encara que es tracta del vicepresident del 'Santfe' Juan Antonio Priego i el seu NO rotund al Pla de competicions de Rubiales // FOTO: Captura RFEF

No se’l pot veure la cara encara que es tracta del vicepresident del ‘Santfe’ Juan Antonio Priego i el seu NO rotund al Pla de competicions de Rubiales // FOTO: Captura RFEF

Quedarà com a anècdota, però el ‘Santfe‘ no es va ‘tallar’ davant el futbol espanyol, a l’Assemblea de la Federació Espanyola i va dir NO al Pla de Competició de Luis Rubiales i la seva junta. 86 vots a favor (a mà alçada i cartolina verda), 1 NO i 1 abstenció van servir perquè el secretari general, Andreu Camps, digués, molt feliç i ben alt, ‘Aprovat per majoria absoluta’.

UNA ASSEMBLEA A MIDA

Van estar tots els presidents dels clubs professionals menys Javier Tebas, ja que encara hi ha ‘amors’ impossibles. Tots els honors per a Joan Laporta i Paco Roig mentre Florentino Pérez aplaudia i mirava i Enrique Cerezo somreia. El futbol professional té aquestes coses.

Ni una pregunta compromesa, ni una sola qüestió reprovable a un Rubiales que va xifrar en 4.173.000€ el dèficit del 2020 i això, a més, perquè “ens hem gastat més de 5 milions en testos”. Podria haver estat molt pitjor. Majestuós. Aquesta part del discurs es pot escoltar també a Blanes el pròxim 30.

Gairebé tothom va aplaudir: “A més tenim dues línies de crèdit que ni hem tocat”. A la seva dreta, gairebé al córner, Joan Soteras, president de la Catalana, que va arribar molt just, mirava a tots els costats.

Al fons, a l'esquerra, amb màscara verda, el president del Cornellà, Alex Talavera // FOTO: Captura RFEF

Al fons, a l’esquerra, amb màscara verda, el president del Cornellà, Alex Talavera // FOTO: Captura RFEF

REPRESENTACIÓ DE LA FCF

El mandatari vallesà va encapçalar la delegació de la FCF amb l’única significació del vicepresident del Santfeliuenc Juan Antonio Priego perquè el seu president Alberto Prieto no va poder acudir per raons personals.

Aquí estaven Putxi (Prat), Mikel Azparren (Entrenadors), Víctor García Lechuga (Àrbitres), Barça, Cornellà, Santfeliuenc i Sala 5 Martorell. Ningú va mostrar cap inquietud i qui la va tenir ja va saber preguntar a qui corresponia. Reiterem: el ‘Santfe’ no es ‘talla’ a l’Assemblea de Rubiales i diu la seva.

ASCENSOS I DESCENSOS

L’assumpte ascensos-descensos va necessitar aclariment, ja que Rubiales es va quedar a mitges. Això sí, una curiositat, ja que el president de la RFEF va comentar que “tu no pots condemnar a un club a un descens sense haver-li donat l’oportunitat de jugar tots els seus partits”. Com si no hagués dit res.

El president de la RFEF, Luis Rubiales, va tenir una Assemblea còmoda a Las Rozas // FOTO: Captura RFEF

El president de la RFEF, Luis Rubiales, va tenir una Assemblea còmoda a Las Rozas // FOTO: Captura RFEF

Es va repassar com queda l’estrenada 1a RFEF –no es va aclarir l’empipament del president de l’Espanyola pel desig de creació d’una Associació (Onda Cero)– i va destacar que baixarien 5 a la 3a RFEF i els dos pitjors tretzens.