El millor 11 de Tercera forma un equip de luxe

Hem convidat Rubén García, ex tècnic de Sant Andreu i Júpiter, a que esculli el seu onze ideal de la temporada a Tercera Divisió. Són futbolistes de sis equips, amb gran representació del Llagostera. Un equip de luxe on podrien entrar molts d’altres jugadors

ESCRIU: RUBÉN GARCÍA/ENTRENADOR
Rubén García, tècnic
Rubén García fa la valoració

És clar que fer un onze ideal no es gens fàcil, i menys en una lliga on hi ha hagut molt nivell. Segur que em deixo alguns jugadors, però sota el meu parer, el millor onze de la Tercera Divisió grup 5, a la temporada 2018-2019 és el format pels següents futbolistes:

PORTERIA

Sens dubte, l’escollit ha de ser Marcos Pérez, del Llagostera, providencial en moments clau de la temporada i sempre donant un nivell altíssim.

DEFENSA

La línia defensiva estaria composta pels laterals Llamas, del Sant Andreu, i Genis Blasco, de l’Horta. Dos laterals que defensivament son molt difícils de superar i que a sobre tenen una gran projecció ofensiva.

Els centrals serien  Lucas Viale, del Llagostera, i Cárdenas, del Prat. Dos jugadors amb un gran joc aeri, que amb pilota no es compliquen i que entre els 2 sumen 12 gols, gairebé tots en estratègia, sempre molt important en aquesta categoria.

Adrià Lledó (Horta)
Adri Lledó ha acabat una nova temporada a l’Horta / FOTO: HISTÒRICS

MIG DEL CAMP

Al doble pivot, aposto per Alberto Garcia, de la Pobla de Mafumet, i Adrià Lledó, de l’Horta. Dos jugadors joves, que no perden pilotes, sacrificats defensivament i sempre amb gran aportació ofensiva.

Les bandes serien per Toni Larrosa, del Prat, i Moussa Sidibe, del Llagostera, extrems ràpids, amb gol i que en l’u contra u es molt difícil defensar-los.

DAVANTERA

La davantera, on he tingut molts dubtes però, seria per Josu, del Sant Andreu, jugador que ha anat de menys a més a la temporada i que ha acabat sent clau a la remuntada del Sant Andreu a la segona volta. I amb ell, Salinas, de l’Hospitalet, jugador amb molt de gol, difícil de veure’l fallar i que també ha sigut clau perquè l’Hospi acabés segon a la classificació.

Com he comentat al principi, m’he deixat jugadors de moltíssim nivell, però no hi caben tots. S’han de triar onze i aquesta és la meva elecció.