El Lleida E. ja està inscrit a la Segona Federació

A un pas del precipici, però a temps, com era previsible, el club ilerdenc va complir amb els últims requisits que avalen la seva presència a la Segona Federació aquesta pròxima temporada. No obstant això, Luis Pereira només ha guanyat un assalt més

Trofeu Emili Vicente (diumenge, 19 hores) enfront de l'Andorra // FOTO: @SalvarLleidaEsp
Trofeu Emili Vicente (diumenge, 19 hores) enfront de l’Andorra // FOTO: @SalvarLleidaEsp

El vistiplau de la RFEF ha arribat aquest migdia de dijous en una altra data límit marcada per Luis Rubiales per a l’admissió definitiva de Lleida Esportiu. “Tramitada, comprovada i validada tota la documentació requerida per acabar de realitzar la inscripció”, diu l‘Espanyola, el club podrà estrenar-se el pròxim 4/9..

El club blau, que ha apurat fins als últims segons aquest important tràmit, ha mantingut en clar estat de preocupació a l’afició encara que els senyals que arribaven des de la directiva de Luis Pereira eren tranquil·litzadors.

PEREIRA I EL LLEIDA E.

El màxim responsable de l’entitat, Luis Pereira, estava molt tranquil davant la trucada de Futbolcatalunya. “Estem contents, però també molt tranquils perquè es tracta de situacions normals”, argumenta.

La veritat és que la peculiar realitat que envolta el club podria desanimar a qualsevol, no és el cas de Pereira perquè “no he dit mai me’n vaig per l’afecte de la gent”.

Pereira està obstinat en no només ser una de les referències esportives del grup i candidat a tot sinó que segueix sense descartar “comprar una plaça en Primera RFEF. Tot al seu temps”.

TROFEU EMILI VICENTE

Mentrestant, a nivell esportiu, l’equip es prepara per a aquesta cita entranyable al Camp d’Esports amb motiu del Trofeu Emili Vicente (diumenge, 19 hores) enfront de l’Andorra. Només 24 hores abans tocarà Copa Catalunya a Els Canyars enfront de la UE Castelldefels.

El Lleida E. es planteja, a més, un altre ambiciós repte: arribar als 3.000 abonats i amb aquest desig estrenen nou curs.